Öneri Vadafone mağzadan alınıcak tablet önerisi

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,601
video izleyecek ve online derse girmek için F/P tablet önerisi özellikle vadafone faturalı hat üzerine taksitle alıcağım o yüzden vadafone olması şart alınabilcek en iyi tablet nedir veya laptop daha mantıklı ise oda olur hangisi daha kaliteli ise veya daha uzun ömürlü ise (aylık taksiti 700 aşmasın oda en fazla fazlası beni yorar)

Vodafone sitesinde senin kreterlerinde bu seçenek var en iyisi stoğu kalmamış ama galiba mağazalarda varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece vodafone'dan alıcaksın doğru anladım değil mi?

Vodafone sitesinde senin kreterlerinde bu seçenek var en iyisi stoğu kalmamış ama galiba mağazalarda varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece vodafone'dan alıcaksın doğru anladım değil mi?
evet hocam faturalı hattın üzerine aciliyeti var annem için alıcam

evet hocam faturalı hattın üzerine aciliyeti var annem için alıcam
Vodafone için 700 aylık en iyisi bu zaten diğerleri bunlar.
1681596687668.png

video izleyecek ve online derse girmek için F/P tablet önerisi özellikle vadafone faturalı hat üzerine taksitle alıcağım o yüzden vadafone olması şart alınabilcek en iyi tablet nedir veya laptop daha mantıklı ise oda olur hangisi daha kaliteli ise veya daha uzun ömürlü ise (aylık taksiti 700 aşmasın oda en fazla fazlası beni yorar)
Vodafone yanımda uygulamasıyla bakabilirsiniz ama faturaya yansıtınca çok fark koyuyor.4 binlik tablet olur sana 5.5k

Vodafone yanımda uygulamasıyla bakabilirsiniz ama faturaya yansıtınca çok fark koyuyor.4 binlik tablet olur sana 5.5k
bu hafta almam gerek aciliyeti var yoksa normalde kredi kartına taksitle başka yerden alirdimda limit yok kartta şu an

bu hafta almam gerek aciliyeti var yoksa normalde kredi kartına taksitle başka yerden alirdimda limit yok kartta şu an
Vodafone yanımda uygulamasından ürünlere bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,132
Üyeler
192,192
Son üye
Olmazsanolmaz
Geri