Neler Yeni

VADE FARKSIZ 12 TAKSİT BU MONİTÖR ALINIR MI?

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Er
ABRA A7 V14.3 model monster bilgisayarı kullanıyorum ekran boyutum 17.1 inç fakat notebook kasasını daha fazla kirletmemek ve daha büyük ekran adına monitör almayı düşünüyorum
bağlantıdaki monitörü 12 taksit vade farksız alabiliyorum yanında da kablosuz bir klavye alacağım tavsiye eder misiniz?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,405
İsim
Diyarhan
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nakit alırım dersen iyzico belli sitelerde 1000tl indirim yapıyor daha iyi modeller var.

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır

Nakit alırım dersen iyzico belli sitelerde 1000tl indirim yapıyor daha iyi modeller var.
Nakit durumum olmadığından taksitli bir monitör arıyordum önermeme sebebini öğrenebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Keloğlan 🆚sinek
ABRA A7 V14.3 model monster bilgisayarı kullanıyorum ekran boyutum 17.1 inç fakat notebook kasasını daha fazla kirletmemek ve daha büyük ekran adına monitör almayı düşünüyorum
bağlantıdaki monitörü 12 taksit vade farksız alabiliyorum yanında da kablosuz bir klavye alacağım tavsiye eder misiniz?
Etmem

Hayır

Bende önermem

Hayır

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etmem

Bende önermem

Hayır
Monster markasının diğer monitörleri de olabilir aslında bağlantıdaki monitör olmak zorunda değil vade farkı olmaması sebebiyle monster markası üzerinden örnek verdim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,405
İsim
Diyarhan
Son düzenleme:
Top Bottom