Neler Yeni

Vade farksız taksitli sistem önerisi lazım

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Kürşat
Evet ama parça ve fiyat bilgim az olduğu için hangi pcyi alsam diye karar veremedim.
Kaç taksit almayı ve toplamda ne kadar ödeme yapmayı planlıyosun? Bazen vade farkına rağmen farksız sistemden uyguna gelebilir, vade farksız sistemler pahalıya çıkabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat Can
Daha almadınnnıııı 😱😄.
Alamadık hocam, avusturyada akraba var gel sana burdan laptop çözelim dedi kandım. Burayla baya fiyat farkı var gerçekten. 1000 euroya 2k ekranlı 4060lı laptoplar düşüyor dedi. Ne yapacağımı şaşırdım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Alamadık hocam, avusturyada akraba var gel sana burdan laptop çözelim dedi kandım. Burayla baya fiyat farkı var gerçekten. 1000 euroya 2k ekranlı 4060lı laptoplar düşüyor dedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Valla niyetin varsa almaya bütçeni tekrar söyle de bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat Can
Valla niyetin varsa almaya bütçeni tekrar söyle de bakalım.
Hocam belli bir bütçe düşünmedim, şöyle ki sırf oyun oynamak için yüklü harcama yapmak istemiyorum. İleriye dönük olup, yeri geldiğinde ekran kartını değişebileceğim yetmezse işlemciyi değişebileceğim bi sistem olsun istiyordum. Küçük ve taşınabilir bir kasa olması da önemli ama bulunabilir mi bilmiyorum. Tek tek toplamak gerekir sanırım. Tek bildiğim şey yeni bir bilgisayar almak istediğim :/

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam belli bir bütçe düşünmedim, şöyle ki sırf oyun oynamak için yüklü harcama yapmak istemiyorum. İleriye dönük olup, yeri geldiğinde ekran kartını değişebileceğim yetmezse işlemciyi değişebileceğim bi sistem olsun istiyordum. Küçük ve taşınabilir bir kasa olması da önemli ama bulunabilir mi bilmiyorum. Tek tek toplamak gerekir sanırım. Tek bildiğim şey yeni bir bilgisayar almak istediğim :/
Tamamdır. Ben sana atayım birazdan, beğenirsen alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Bütün attıklarıma işlemci soğutucu da lazım. Sen sor ben cevaplayayım.

Bir de bütün sistemleri özelleştirmek gerekiyor. Ben zaten özelleştirilmiş hallerini attım, özelleştirilmemiş şekilde açılırsa link onu da söyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat Can

Bir de bütün sistemleri özelleştirmek gerekiyor. Ben zaten özelleştirilmiş hallerini attım, özelleştirilmemiş şekilde açılırsa link onu da söyle.
Arc b580li olan kafama yatmadı değil, testlerini de izledim baya iyi performans veriyor. Ben lol rocket league cs2 falan da oynamayı düşünüyorum yeri gelir rdr2 de oynarım. Sıkıntı yaşamam değil mi? Bir de buna 2k monitör almak aşırıya mı kaçar:d

Bir de çoğu youtuber intel işlemci önermiyor. Ondan endişeleniyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Arc b580li olan kafama yatmadı değil, testlerini de izledim baya iyi performans veriyor. Ben lol rocket league cs2 falan da oynamayı düşünüyorum yeri gelir rdr2 de oynarım. Sıkıntı yaşamam değil mi? Bir de buna 2k monitör almak aşırıya mı kaçar:d
Dediğiniz oyunları rahatça oynarsınız. Yalnız yeni bir ekran kartı olduğundan dolayı güzelce incelemelerini izlemek lazım. Abdullah Abi incelemişti fakat 7500f işlemci ile incelemişti ve darboğaz sorunu oluyordu. Tabi ki bu 7500f'in kötülüğünden değil de B580'in oturmamış bir kart olmasından dolayı. 2K testleri de gayet başarılıydı bence Abdullah Abi'nin videosunda. Şuan da 5600x işlemci, Rx6650Xt ekran kartım var, elimde olsa ben 2k'ya geçicem valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,194
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom