Vadesiz hesapta nerede açacağınız çok da önemli değil naçizane fikrim ama ben Papara derdimVadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz? Hangi banka daha avantajlı olur?
Teşekkürler, Enpara hangi ATM'yi kullanıyor kendine ait bir ATM'si bulunmakta mı?Enpara
Papara kullanıyorum zaten fakat banka kartından para aktarmak kolay olmadığı için sıkıntı yaşatıyor. Bir yere gittiğim zaman ailemin kolay bir şekilde para gönderebilmesi lazım.Vadesiz hesapta nerede açacağınız çok da önemli değil naçizane firkrim ama ben Papara derdim
QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapabilir.Teşekkürler, Enpara hangi ATM'yi kullanıyor kendine ait bir ATM'si bulunmakta mı?
Papara kullanıyorum zaten fakat banka kartından para aktarmak kolay olmadığı için sıkıntı yaşatıyor. Bir yere gittiğim zaman ailemin kolay bir şekilde para gönderebilmesi lazım.
Nasıl zor oluyor anlamadım paparanın kendi IBAN numarası var Akbank şubelerinden para alma çekme işlemleri ücretsiz Cashback uygulaması ile geri alıyorsunuz paranızı tek eksisi enpara’da olmayan EFT ve havale ücreti ama burda paparayı ölümüne desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın maksat rekabet olsunTeşekkürler, Enpara hangi ATM'yi kullanıyor kendine ait bir ATM'si bulunmakta mı?
Papara kullanıyorum zaten fakat banka kartından para aktarmak kolay olmadığı için sıkıntı yaşatıyor. Bir yere gittiğim zaman ailemin kolay bir şekilde para gönderebilmesi lazım.
Banka hesabından para atmak için o kartı kaydetmen gerekiyor. Yani farklı birisinden iban yolu ile para aktarmak çok zor. İnternet alışverişi için Papara kullanıyorum.Nasıl zor oluyor anlamadım paparanın kendi IBAN numarası var Akbank şubelerinden para alma çekme işlemleri ücretsiz Cashback uygulaması ile geri alıyorsunuz paranızı tek eksisi enpara’da olmayan EFT ve havale ücreti
Enpara'yı nereden çıkartmam gerekiyor peki?QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapabilir.
+İnternet alışverişi ve kesintisiz para transferi sağlamasıyla biçilmiş kaftan.
Banka hesabından para atmak için o kartı kaydetmen gerekiyor. Yani farklı birisinden iban yolu ile para aktarmak çok zor. İnternet alışverişi için Papara kullanıyorum.
Enpara'yı nereden çıkartmam gerekiyor peki?
En geç pazar günü elimde olması gerekiyor. Ne kadar sürer kartın bana ulaşması bir fikriniz var mı?Başvuru | Enpara.com
Kısa başvuru formumuzu doldurun, hızlıca hesabınızı açalım. Siz de Enpara’nın avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın.www.qnbfinansbank.enpara.com
Evine en yakın en sakin banka şubesi hangi bankanın ise normal bir banka hesabı için çokta takmana gerek yok hangi banka olduğunuVadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz? Hangi banka daha avantajlı olur?