Neler Yeni

Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz? Hangi banka daha avantajlı olur?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Enpara

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, Enpara hangi ATM'yi kullanıyor kendine ait bir ATM'si bulunmakta mı?
Vadesiz hesapta nerede açacağınız çok da önemli değil naçizane firkrim ama ben Papara derdim
Papara kullanıyorum zaten fakat banka kartından para aktarmak kolay olmadığı için sıkıntı yaşatıyor. Bir yere gittiğim zaman ailemin kolay bir şekilde para gönderebilmesi lazım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Teşekkürler, Enpara hangi ATM'yi kullanıyor kendine ait bir ATM'si bulunmakta mı?

Papara kullanıyorum zaten fakat banka kartından para aktarmak kolay olmadığı için sıkıntı yaşatıyor. Bir yere gittiğim zaman ailemin kolay bir şekilde para gönderebilmesi lazım.
QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapabilir.

+İnternet alışverişi ve kesintisiz para transferi sağlamasıyla biçilmiş kaftan.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul

Nasıl zor oluyor anlamadım paparanın kendi IBAN numarası var Akbank şubelerinden para alma çekme işlemleri ücretsiz Cashback uygulaması ile geri alıyorsunuz paranızı tek eksisi enpara’da olmayan EFT ve havale ücreti 😅 ama burda paparayı ölümüne desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın maksat rekabet olsun

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl zor oluyor anlamadım paparanın kendi IBAN numarası var Akbank şubelerinden para alma çekme işlemleri ücretsiz Cashback uygulaması ile geri alıyorsunuz paranızı tek eksisi enpara’da olmayan EFT ve havale ücreti 😅
Banka hesabından para atmak için o kartı kaydetmen gerekiyor. Yani farklı birisinden iban yolu ile para aktarmak çok zor. İnternet alışverişi için Papara kullanıyorum.
QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapabilir.

+İnternet alışverişi ve kesintisiz para transferi sağlamasıyla biçilmiş kaftan.
Enpara'yı nereden çıkartmam gerekiyor peki?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Banka hesabından para atmak için o kartı kaydetmen gerekiyor. Yani farklı birisinden iban yolu ile para aktarmak çok zor. İnternet alışverişi için Papara kullanıyorum.

Enpara'yı nereden çıkartmam gerekiyor peki?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
En geç pazar günü elimde olması gerekiyor. Ne kadar sürer kartın bana ulaşması bir fikriniz var mı?

wolvesina

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz? Hangi banka daha avantajlı olur?
Evine en yakın en sakin banka şubesi hangi bankanın ise normal bir banka hesabı için çokta takmana gerek yok hangi banka olduğunu

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Daha salı günündeyiz. Şu an enpara karta başvurursan pazara kadar eline geçeceğini düşünüyorum.

Top Bottom