Fuluski
80+
Hiç bir şey kullanmadım değil tertemiz değilim ve pişmanım ama öyle büyük hile kullanmadım. bir siteden makro buldum site adını vermeyeyim. bu dediğim makro color triggerbot oluyor. color trigger bot ne diye soracaksanız: bildiğiniz üzere valorantta düşmanın etrafında renkler bulunuyor kırmızı, mor ve sarı renkler. bu color triggerbotta işte oyuna inject etmeden kullanabildiğiniz bir şey anlık olarak ekranın ortasında örnek olarak mor renk pixeli görürse ateş ediyor böylece triggerbot ortaya çıkıyor. aslında bu makro 3. parti yazılıma girmiyordu yani herhangi bir windows defender kapatmadan direk indirebiliyorsunuz. bende 6 7 maç sonra ban yedim ve gerçekten pişmanım. skinli main hesabım var 14 gün küfürden ban yediği için sıkılıp böyle ufak tefek bir makro açmaya karar vermiştim. şuan yan hesaplarıma girdiğimde val 152 hatası alıyorum hwid ban yedim. ama main hesabıma girmedim oda hwid yer diye. büyük ihtimal 3 ay sonra hwid banım kalkacak bu 3 ay içinde oynamalık oyun önerir misiniz? 16gb ram gt730 4gb ve intel 3470 işlemcim var.