Neler Yeni

VALORANT 3.PARTİ YAZILIM BAN SEBEBİ

fayuk_w

80+ Bronze

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
yemin ederim kullanmadım ki arkadaşımla arada oynuyordum hatta onla beraberdik ban yemeden önceki maçta hani hile olsam neden silver 1 de oynayım ki onu geçtim zaten bunu yaşayan bir ben değilim öyle aman aman killerimde yok her maç 40 vurmuyorum veyada 25 falan ya kendi gözümle şaait oldum adam ölümsüzlük rankına kadar çıkmış adam derecesizde falan 40 vuruyor her maç bu arada derecesizde 12 veya 15 falan en fazla adam ölüm maçımda karşımma geldi net hile ama ban yemedi ama ne hiikmetse ben yedim kendi konumuda paylaşıcağım konuyuda orda daha detaylı anlatmıştım sıcagı sıcagına https://forum.donanimarsivi.com/konu/valorant-sebebsiz-ban.307159/page-2#post-3039889
geçmiş olsun. umarım riot bu konulara bir açıklama getirir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
ticket atmalısın. dediğin programlar(knightı bilmiyorum) ban sebebi olamaz. ama g300s yazılımında makro varsa oradan ban atmış olabilir.
Ben bhop makrosu yapmıştım bir şey olmadı. Tabii yazılım farklı olduğundan olabilir.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
hesap banı benimki sadece.
mağlasef ki durum arakadaşın bahsettiği gibi başta yeni hesapla giriyorsun falan ama sonra oda gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun. umarım riot bu konulara bir açıklama getirir.
pek sanmıyorum kendimi geçtim youtube da bir bak haksız ban adında kaç tane video var ister ister inanma umursamıyorlar bile aynı mesaj at geç yaptıkları şey bu neler neler diyesim geliyorda neyse acıdığım tke nokta haksız ban yemem oyunu bile arkadaş seviyor diye oynuyuordum hani bari hile yapsayadım da en azından içim acımazdı :D

bwNN

80+ Silver
Kardeşim belirttiğim gibi 0 hesap. Şu önyargınızı artık bi yenin. Eğer dikkatli okuduysan kesinlikle haksız yere demiyorum. Pc'de bulunan programları yazdım. Bunlardan birisi ban sebebi mi bilgisi olan var mı diye soruyorum.
Eski hesaplarında yaptıysanda olur.

mamicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
yeni hesap açtım ve maçın 1.dakikası dolmadan buda banlandı :D şaka gibi bişe ya :D

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    137.1 KB · Hit: 143
Top Bottom