❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

Arkadaşlar Konuyu Baştan Sona Okudum, Sipariş Vermişsiniz Haklısınız.
Ama Vicdanen Doğru Olup Olmama Konusu Size Kalmış. Eğer Siparişleri siz iptal ederseniz siz açısından firmaya bir cezası olmuyor.
O yüzden vicdanı rahat etmeyen arkadaşlar iptal ederlerse satıcıya yardım etmiş olurlar. Edip etmemek size kalmış.
Yanlış anlaşılmasın alan, fiyatını ödeyen elbette haklı. Ama aynı şey benimde başıma geldi. Satıcı benimle iletişime geçip lütfen siparişinizi iptal eder misiniz ? yanlış fiyat girdik ve bize çok büyük yaptırımları olacak dedi. Bence İptal Etmeniz daha iyi. Tabi size kalmış.

Ama Vicdanen Doğru Olup Olmama Konusu Size Kalmış. Eğer Siparişleri siz iptal ederseniz siz açısından firmaya bir cezası olmuyor.
O yüzden vicdanı rahat etmeyen arkadaşlar iptal ederlerse satıcıya yardım etmiş olurlar. Edip etmemek size kalmış.
Yanlış anlaşılmasın alan, fiyatını ödeyen elbette haklı. Ama aynı şey benimde başıma geldi. Satıcı benimle iletişime geçip lütfen siparişinizi iptal edin, yanlış fiyat girdik ve bize çok büyük yaptırımları olacak dedi. Bence İptal Etmeniz daha iyi. Tabi size kalmış.
dijital ürün diye edilmiyor ki iptal

Ya sanki bilmediğim olay varya az itemsatis kullanmadık biz o dayiya takla arttırırım. İlanı açan o madem deprem bölgesinesin madem bilgisayar erişimin yok 2 dakika telefondan ilan açayım demiyeceksin. Diyecek isen de o fiyatı yada başlığı doğru gireceksin. Hakkımı helal etmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi bakalım..
bende hakkımı helal etmiyorum.

iptal edebilen iptal etsin yazık adam deprem bölgesindeymiş

Yanlış anlaşılmasın alan, fiyatını ödeyen elbette haklı. Ama aynı şey benimde başıma geldi. Satıcı benimle iletişime geçip lütfen siparişinizi iptal eder misiniz ? yanlış fiyat girdik ve bize çok büyük yaptırımları olacak dedi. Bence İptal Etmeniz daha iyi. Tabi size kalmış.
hocam sıkıntı o edemiyoruz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri