Çağrı Yılmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 10,664
@ijustfaruk adam seni yanlış anladı galiba175 vp stoğu girdiği için 175vp gidecek diyor satıcı.

@ijustfaruk adam seni yanlış anladı galiba175 vp stoğu girdiği için 175vp gidecek diyor satıcı.
sen vp yi sal şu kıbrıs meselesi doğru mu jaho onu bana söyle vp yi halletcem ben

Giderse hepsiburadaya şikayet ederim. Ürün siparişlerimde 740 vp, destek kaydı oluşturdum orda da 740 vp. 175 istemiyorum.175 vp stoğu girdiği için 175vp gidecek diyor satıcı.
bu paraya 175 vp gelirse fena küfür yer çok büyük sıkıntı olur yani175 vp stoğu girdiği için 175vp gidecek diyor satıcı.
Onu bilmiyordum, ben cüzdan, kemer seti almıştım.dijital ürün diye edilmiyor ki iptal
Yalan kardeşim o. Engelledi beni WhatsApptan.iptal edebilen iptal etsin yazık adam deprem bölgesindeymiş
abiArkadaşlar Konuyu Baştan Sona Okudum, Sipariş Vermişsiniz Haklısınız.
Ama Vicdanen Doğru Olup Olmama Konusu Size Kalmış. Eğer Siparişleri siz iptal ederseniz siz açısından firmaya bir cezası olmuyor.
O yüzden vicdanı rahat etmeyen arkadaşlar iptal ederlerse satıcıya yardım etmiş olurlar. Edip etmemek size kalmış.
Yanlış anlaşılmasın alan, fiyatını ödeyen elbette haklı. Ama aynı şey benimde başıma geldi. Satıcı benimle iletişime geçip lütfen siparişinizi iptal eder misiniz ? yanlış fiyat girdik ve bize çok büyük yaptırımları olacak dedi. Bence İptal Etmeniz daha iyi. Tabi size kalmış.
 iptali geç adam elinde olsa kodu alcak yanlış ilan açıldı diye verdiği parayı da alacak
 iptali geç adam elinde olsa kodu alcak yanlış ilan açıldı diye verdiği parayı da alacak  vicdan gaming
 vicdan gamingİyilikte yaramıyor hocam ne diyim@ijustfaruk adam seni yanlış anladı galiba