❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

arkadaşlar eğer 175vp kodu geldiyse sipariş ekranını ss alın ürün ve fiyatla birlikte bir dilekçe yazıp ticaret bakanlığına şikayet edin kanunlar tüketiciyi koruyor eğer satıcının yaşadığı bir mağdurluk varsa ispatlamak zorunda siz hakkınızı savunun belki de heyecanlandınız aldınız satıcının hatası sizin suçunuz değil.
O kadara gerek kalmaz, HB Parayı İade Eder, Kodu Kullananlar Bedava 175VP almış olur.
Satıcı Açısından Kötü Bir şey ancak yapacak bir şey yok. Para HB Havuzunda Satıcıda değil arkadaşlar sakin olun.

E kardeşim müşteriyizi tabii ki. Biz hepsiburada güvencesi ile satın aldık iptal olur diye düşündük zaten ama bir şekilde mağdur olacağız gibi gözüküyor.
Milletin ocağını söndürünce erkekler

O kadara gerek kalmaz, HB Parayı İade Eder, Kodu Kullananlar Bedava 175VP almış olur.
Satıcı Açısından Kötü Bir şey ancak yapacak bir şey yok. Para HB Havuzunda Satıcıda değil arkadaşlar sakin olun.
Ürün teslim edilmeden para satıcıya geçmiyor.

E kardeşim müşteriyizi tabii ki. Biz hepsiburada güvencesi ile satın aldık iptal olur diye düşündük zaten ama bir şekilde mağdur olacağız gibi gözüküyor.
Mağdur Olmazsınız. Para HB Havuzunda Adamın Hesabında Değil. Sakin Olun Biraz Hemen Hiddetleniyorsunuz. Paranız gelir.

hem 175vp alıp hem de iade alıyorsa alan kişiler bence kimse şikayet etmesin sessizce konu kapansın
Çok geç hepsiburada üzerinden müşteri hizmetleri ile durumu görüştüm.

hem 175vp alıp hem de iade alıyorsa alan kişiler bence kimse şikayet etmesin sessizce konu kapansın
dostum herkese 175vp verip para iadesi yaparsa senin dediğin şey kabul edilebilir olur fakat sanmıyorum alamayan varsa etsin şikayetini hakkını alsın

740 wpyi 20 tlden alıyorlar sonra müşteriyiz diyorlar ben olsam ben de uğraşmam sanki adamın yanlış girdiğini bilmeyerek aldınız
hocam 15-16 yaşında bir çocuk olduğunuzu düşünün mağazanıza güzel bir kostüm gelmiş ve almak istiyorsunuz hepsiburadaya girdiğinizde ise bu fiyatı görüp heyecanlanıp alıyorsunuz ve paranız gidiyor fakat aldığınız şey gelmiyor bu durum can sıkmaz mı ?

Hocam 700 siparişin 50'si maksimum o. Kalan 650 napacak susacak mı?
Hocam anlamamışsınız. 700 siparişin hepsi de gidecek. 700.siparişin sonunda sistemi kapatmış bunun sonucunda da mağaza kapanmış. Yarına kadar mailinize gelir diye düşünüyorum. Bana da daha gelmedi.

Hocam anlamamışsınız. 700 siparişin hepsi de gidecek. 700.siparişin sonunda sistemi kapatmış bunun sonucunda da mağaza kapanmış. Yarına kadar mailinize gelir diye düşünüyorum. Bana da daha gelmedi.
Hocam satıcı ürünü iptal edemiyor mu ?

Ben de görüştüm destek kaydı oluşturdular ama ses yok hala hiç kimseden.
Ben yardımcı olacaklarını düşünüyorum ama çek filan bence olmaz gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri