❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

En çok bu arkadaşa üzüldüm 3 gün 3 kuruşla gezecek :D
sonradan bastım 90 tl daha karta netflix ödedim cashback geldi onu da yatırcaktım mağaza kapandı ama musa ped alcaktım onun parasıyla aldım vpleri iade beklicem param kalmadı

Senin kafandaki küçük işletme algısıyla benim kastettiğim küçük işletme tamamen farklı. Ayda yılda tek tük ürün satan ve pazar yerinde de varlığını az da olsa sürdüren bu sebeple bu tarz yazılımları kullanmayanlar var. Bu tarz işletmelere gelen aylık sipariş belki 10 u geçmez o yüzden tüm süreci yavaş yavaş kendi uğraşarak yapabilir. Bu kadar küçük işletmeler de var pazar yerlerinde. Yada sadece senenin belli zamanlarında aktif sipariş alan kalan zamanlarda siparişi pek olmayan tarzda ürünler satanlar var. Geri kalan herkes kullanmak zorunda gibi bir şey. Bir sürü firmanın farklı fiyatlarda farklı özelliklerde pazar yeri entegrasyon yazılımı var. Çünkü bir sürü işini otomatikleştirmekte kullanıyorsun. Ürün kodu, ürün açıklaması, stok takibi, fiyat takibi vb. faturalandırma ve muhasebe kısımları da dahil buna. O işleri süreçleri elle yürütmeye kalksan zaten düzenli satıcıysan yada bu örnekteki gibi 750 siparişe 750 maille cevap vermen gerekiyorsa bu süreci elle yürütemezsin. Kodu birinin kopyala yapıştır yaparak sana göndermesini beklemiyorsun herhalde. Biri oturup her siparişe bakıp oradaki sayı kadar kodu listeden seçip kopyala yapıştır yapıp mail adresine ekleyip göndermez. Bunu da otomatikleştirmesi gerek ki iş yapabilsin. Satıcının durumu izah ediş şekli yanlış oda dürüst davranmıyor. Öyle yorumlar yapmış ki dolandırıcı gibi davranmış. Ama bu süreçler elle yapılmaz zaten. Bu grupta Amazon dan sipariş verip de "ya ben senden önce sipariş verdim senin kargon niye daha önce çıkmış. Ben müşteri hizmetlerine soru sorduğum için adamlar bana gıcık mı oldu acaba" diye düşünen sürecin işleme şeklinden haberi olmayan arkadaşlarımız olabiliyor. Herkes bilmek zorunda değil, benzer bir durumu da burada görünce sürecin işleyişi hakkında bilgi vermek için yazdım. Böyle bir olay gerçekleşmiş olabilir diye yazdım.
Adamın tek satışı vardı o da bugündü. Bilgilen biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın attığı ss. Yan tarafta mailler yazıyor sansürledim
Alıntıyı görüntüle

Sorayım
Hani nerde gizlilik adam sansurlemiyor

napıcaz şimdi kendi kendine iade mi gerçekleşecek pek anlayamadım

Senin üslubunla ben daha fazla muhatap olmuyorum. Edebimizle cevap veriyoruz insanı insanlığından çıkarmayın.
Ne var kanka üslubumda? Bende yaptım diyorum bu işleri. Biliyorum o stok makinesine kod yazıp ilan açmayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,377
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri