❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

E şimdi alanlar mağdur oldu? insanlar 740 diye almıştı yoksa kimse durup dururken vp almak istemedi yani. Bunu da sor bakalım satıcıya.
Bi de sorar mısın o mu iptal edecek yoksa hepsiburadayı mı bekliyoruz ?

Kâr ettiği zaman yazsak kârınıda böyle paylaşır mı bizimle wpden acaba

Whatsapptan yazdım knk
Bende yazdım aynı şekilde şöyle bir cevap yazıldı ; Konu ile alakalı size bilgi verilmesi için kaydınızı oluşturmaktayım. Size bilgi ileteceğim beklediğiniz için çok teşekkür ediyorum.

arkadaşlar eğer 175vp kodu geldiyse sipariş ekranını ss alın ürün ve fiyatla birlikte bir dilekçe yazıp ticaret bakanlığına şikayet edin kanunlar tüketiciyi koruyor eğer satıcının yaşadığı bir mağdurluk varsa ispatlamak zorunda siz hakkınızı savunun belki de heyecanlandınız aldınız satıcının hatası sizin suçunuz değil.

Bende yazdım aynı şekilde şöyle bir cevap yazıldı ; Konu ile alakalı size bilgi verilmesi için kaydınızı oluşturmaktayım. Size bilgi ileteceğim beklediğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Aynen. Banada böyle dendi

740 wpyi 20 tlden alıyorlar sonra müşteriyiz diyorlar ben olsam ben de uğraşmam sanki adamın yanlış girdiğini bilmeyerek aldınız
E kardeşim müşteriyizi tabii ki. Biz hepsiburada güvencesi ile satın aldık iptal olur diye düşündük zaten ama bir şekilde mağdur olacağız gibi gözüküyor.

arkadaşlar eğer 175vp kodu geldiyse sipariş ekranını ss alın ürün ve fiyatla birlikte bir dilekçe yazıp ticaret bakanlığına şikayet edin kanunlar tüketiciyi koruyor eğer satıcının yaşadığı bir mağdurluk varsa ispatlamak zorunda siz hakkınızı savunun belki de heyecanlandınız aldınız satıcının hatası sizin suçunuz değil.
hem 175vp alıp hem de iade alıyorsa alan kişiler bence kimse şikayet etmesin sessizce konu kapansın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri