Kaç kişi aldı toplanıp şikayet ederiz.ben bir şey dicem şimdi bunlar kod verecek vermesine de kod hatalı diyince nasıl kanıtlayacaksınız
bende de aynı napsam karar veremedim kartta kalan bütün parayla alsam mı acaba iade olması ne kadar sürer papara'da (netflix parasiyla aldim netflix ödicektimSipariş alındı yazıyor.
umarım gelir de uğraşmayız yaKaç kişi aldı toplanıp şikayet ederiz.
o zaman verebilirler para iadesi ama bilemedim ben oyunu bıraktığım için almadım yoksa çok ucuzKaç kişi aldı toplanıp şikayet ederiz.
ben aldım maks 2 gün sürerbende de aynı napsam karar veremedim kartta kalan bütün parayla alsam mı acaba iade olması ne kadar sürer papara'da (netflix parasiyla aldim netflix ödicektim
hocam ben daha önce iade aldım 2.3 güne geliyordu şimdi ne olur bilemembende de aynı napsam karar veremedim kartta kalan bütün parayla alsam mı acaba iade olması ne kadar sürer papara'da (netflix parasiyla aldim netflix ödicektim
Bende 8 tane yetecek para vardı daha olsa basarım hepsini iptal olursa gelcek zatenbende de aynı napsam karar veremedim kartta kalan bütün parayla alsam mı acaba iade olması ne kadar sürer papara'da (netflix parasiyla aldim netflix ödicektim