❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

Wp den yazdım desteğe. Gerekli birimlere ilettiğini söyledi kupon için. Sitesinden desteğe bağlanmıştım orda verilmeyecek denmişti

Atılmıyormuş kupon ?

HB sizi arıyor kupon için, satıcıya ceza uygulanacak mı sorar mı biri aramadayken? Satıcıyı merak ediyorum çok geçmiş olsun kendisine. HB deprem bölgesinde olduğunu belirtti kendisinin. Belki ceza uygulamazlar iptaller için. Ben kendisinden çok özür diliyorum. Tekrardan çok geçmiş olsun.

para iadesi geldi ama kupon alan arkadaşlar olmuş nasıl oluyor ?

alan arkadaş ne demişte almış bizde onu söylüyek alalım :D ve şikayetimi söyleyeyim.

Wp den yazdım desteğe. Gerekli birimlere ilettiğini söyledi kupon için. Sitesinden desteğe bağlanmıştım orda verilmeyecek denmişti
"Sistemsel bir hata nedeni ile doğru fiyatlandırılmayan ürününüzü satıştan kaldırarak siparişinizi iptal etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Ödeme yapmış olduğunuz tutar hesabınıza iade edildi. Bu durumun tekrarlanmasını engellemek için gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Üzülerek bildirmek durumundayım ki kupon tanımlaması yapılmamaktadır." bana da bunu söylediler :D

ben dün talep oluşturmuştum iptal olacaksa iptal olsun yada kodu gönderin diye bugün iptal oldu 1 saat sonrada aradılar özür dileyip 25 tl kupon tanımlıyorum hesabınıza dediler

bana da kupon vermediler 200 tl lik alışveriş yapmıştım neye göre veriyorlar anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,661
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri