Tek siparişte aldıysan vermezben sıkıştırdım talep oluşturdu dedim 4 tane alana 4 kupon ben 7 tane aldım 1 kupon adalet mi bu diye
whatsapptan yazDalga geçiyolar heralde
Ben de tek siparişte aldim. 2 adetTek siparişte aldıysan vermez
1 Kupon verirler o zamanBen de tek siparişte aldim. 2 adet
deniyorum ya. az önce aradılar anlattım yok dedi şimdi tekrar yazıyorumTek siparişte aldıysan vermez
Aynen böyle yazdılar;Kuponlarla alakalı bizim net bilgi vermemiz mümkün olmamakta. bu sebepten dolayı da ilgili birimimizin dönüş yapmasını beklemeniz gerekir.şuan whatsapp üzerinden yazdım 1 adet kod gönderilecek 2 gün içinde dediler bende arkadaşım 4 tane ayrı ayrı sipariş verdi 4 adet kupon gönderildi anında hesabına dedim bana neden 1 tane dedim ilgili birimimiz dönüş yapabilir bu noktada dedi hiç bir şey anlamadım
Yazıyorum şu anwhatsapptan yaz
kaç kupon geldi??Ben de tek siparişte aldim. 2 adet
ben 3 siparişte 7 adet aldım 0 kupon geldi neymiş kuponum gelebilir miş de gelmeye de bilirmiş müşteri hizmetleri bilgi verememekteymiş kafayı yedimkaç kupon geldi??
LPKWEPLWERGWEROPKGÖLGMÖL bende 1 sipariş 7 adet aldım 1 tane göndermişlerben 3 siparişte 7 adet aldım 0 kupon geldi neymiş kuponum gelebilir miş de gelmeye de bilirmiş müşteri hizmetleri bilgi verememekteymiş kafayı yedim
gülme ya belki 3 tane gönderirler(pek sanmam) mousepad alırmLPKWEPLWERGWEROPKGÖLGMÖL bende 1 sipariş 7 adet aldım 1 tane göndermişler