hocam bende win 11 e geçtiğimde alıyordum çözümü varçözüm olacağını düşünüyorum inşallah bilen biri çıkar yoksa döneceğim yapacak bir şey yok
hocam bende win 11 e geçtiğimde alıyordum çözümü varçözüm olacağını düşünüyorum inşallah bilen biri çıkar yoksa döneceğim yapacak bir şey yok
H61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.İ5 3470 asus h61mk-2 anakartıma windows 11 indirdim ancak valorantı açamıyorum bunun bi çözümü var mıdır eğer yoksa windows 10 a geri döneceğim. Aldığım hata VAN 9001
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartımı yanlış yazmışım h61m-k
söyler misiniz çözümühocam bende win 11 e geçtiğimde alıyordum çözümü var
dedikleri gibi tpm 2 yi dissable yapcaksınızsöyler misiniz çözümü
nereden?dedikleri gibi tpm 2 yi dissable yapcaksınız
biosdan tpm 2 yi kaptacaksınıznereden?
anlamadım
biosumda tpm 2 yokbiosdan tpm 2 yi kaptacaksınız
direkt anakartımda yokbiosumda tpm 2 yok
akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işteH61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.
baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmekbiosumda tpm 2 yok
usb den mi yapmalıyım windows 11 ib
baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmek
Başka bir seçeneğin yok windows 10'a dönmekten başka yapabileceğin bir şey yokbiosumda tpm 2 yok
direkt anakartımda yok
akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işte
hocam bende aynısını yaşadım ana kartınız eski olduğu için ve ya siz o ayarı bulamadığınız için tahminimcebiosumda tpm 2 yok
direkt anakartımda yok
akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işte
Alakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakası var?b
baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmek
hocam bende temiz kurulum yapmadan yaptım sorun belki ordandır diye düşündüm ama bende tpm yi ayarlıyınca oyun açılıyorduAlakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakas