Neler Yeni

Valorant açamıyorum (VAN9001)

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
İ5 3470 asus h61mk-2 anakartıma windows 11 indirdim ancak valorantı açamıyorum bunun bi çözümü var mıdır eğer yoksa windows 10 a geri döneceğim. Aldığım hata VAN 9001
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartımı yanlış yazmışım h61m-k
H61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
biosdan tpm 2 yi kaptacaksınız
biosumda tpm 2 yok

biosumda tpm 2 yok
direkt anakartımda yok

H61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.
akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işte :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
b

baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmek
usb den mi yapmalıyım windows 11 i

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
biosumda tpm 2 yok

direkt anakartımda yok

akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işte :(
Başka bir seçeneğin yok windows 10'a dönmekten başka yapabileceğin bir şey yok

Yusufka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yusufkaanmat
biosumda tpm 2 yok

direkt anakartımda yok

hocam bende aynısını yaşadım ana kartınız eski olduğu için ve ya siz o ayarı bulamadığınız için tahminimce

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
b

baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmek
Alakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakası var?

Yusufka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yusufkaanmat
Alakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakas
hocam bende temiz kurulum yapmadan yaptım sorun belki ordandır diye düşündüm ama bende tpm yi ayarlıyınca oyun açılıyordu

Top Bottom