Neler Yeni

Valorant açamıyorum (VAN9001)

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
İ5 3470 asus h61mk-2 anakartıma windows 11 indirdim ancak valorantı açamıyorum bunun bi çözümü var mıdır eğer yoksa windows 10 a geri döneceğim. Aldığım hata VAN 9001
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartımı yanlış yazmışım h61m-k
H61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
biosdan tpm 2 yi kaptacaksınız
biosumda tpm 2 yok

biosumda tpm 2 yok
direkt anakartımda yok

H61 chipsetinde TPM 2.0 maalesef bulunmuyor , tek çare windows 10'a geri dönmek. Ayrıca sisteminiz windows 11 için çok uygun değil zaten.
akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işte :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
b

baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmek
usb den mi yapmalıyım windows 11 i

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
biosumda tpm 2 yok

direkt anakartımda yok

akıcılıkta sorun yok ssd takılı gayet hızlı donma kasma olmadan ama valoratn açılmıyor işte :(
Başka bir seçeneğin yok windows 10'a dönmekten başka yapabileceğin bir şey yok

Yusufka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yusufkaanmat
biosumda tpm 2 yok

direkt anakartımda yok

hocam bende aynısını yaşadım ana kartınız eski olduğu için ve ya siz o ayarı bulamadığınız için tahminimce

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
b

baktığım kadarı ile eski bir sisteme sahipsiniz büyük ihtimale temiz kurulum yapmadınız (bende aynısını yaptım) o yüzden bu hatayı alıyorsunuz tahminimce . temiz kurulum yaptı iseniz tek çözüm win10 geçmek
Alakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakası var?

Yusufka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yusufkaanmat
Alakası yok kardeşim yanlış bilgi verme, tpm ile alakalı bir şey o temiz kurulumla ne alakas
hocam bende temiz kurulum yapmadan yaptım sorun belki ordandır diye düşündüm ama bende tpm yi ayarlıyınca oyun açılıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom