Neler Yeni

Valorant açılırken bilgisayar internet bağlantısını kesiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğra Pekiyi
Bilgisayarım internet e bağlı bir şekilde valorantı açıyorum ardından val 43 hatası veriyor sonra çık yapınca baktığımda internetim kesilmiş oluyor yani valorantı açınca bilgisayar internet bağlantısını kesiyor ne yapa bilirim yardımcı olursanız sevinirim sırasıyla görseller böyle

Ekran Görüntüsü (18).png
v.png
Ekran Görüntüsü (22).png

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

staist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Haktan Yurdabak
tam olarak aynı sorunu yaşıyorum. modem resleme veyahut oyunu tekrar yükleme tarzı şeyler çalışmıyor. riot games'e ticket açtım. umarım çözülür.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bilgisayarım internet e bağlı bir şekilde valorantı açıyorum ardından val 43 hatası veriyor sonra çık yapınca baktığımda internetim kesilmiş oluyor yani valorantı açınca bilgisayar internet bağlantısını kesiyor ne yapa bilirim yardımcı olursanız sevinirim sırasıyla görseller böyle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Vanguard ile ilgisi olabilir. Silip yeniden kurulması lazım sanırım

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Herhangi bir fps artırma programı vs kullanıyor musunuz ? Bazen fps artırma programları bu şekilde wifi işlemini sonlandırabiliyor.
Ayrıca kablo ile bağlanma imkanınız varsa bir de kablo ile bağlayın. Kablo ile de internet kesintisi olursa güvenlik duvarı kaynaklı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğra Pekiyi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vanguarda güvenlik duvarı dahil her yerde yetki verdim olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir fps artırma programı vs kullanıyor musunuz ? Bazen fps artırma programları bu şekilde wifi işlemini sonlandırabiliyor.
Ayrıca kablo ile bağlanma imkanınız varsa bir de kablo ile bağlayın. Kablo ile de internet kesintisi olursa güvenlik duvarı kaynaklı olabilir.
herhangi ekstra program yüklü değil 3 farklı wifi den denedim hepsinden oldu riot a valorant a vanguard a tek tek güvenlik duvarında ful yetki verdim gene olmadı

staist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Haktan Yurdabak

herhangi ekstra program yüklü değil 3 farklı wifi den denedim hepsinden oldu riot a valorant a vanguard a tek tek güvenlik duvarında ful yetki verdim gene olmadı
kanka ethernet kablosuyla deneme imkanın var mı ben deneyemiyorum şu an kabloyla çözülebilirse içim rahatlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğra Pekiyi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ethernet kablosuyla deneme imkanın var mı ben deneyemiyorum şu an kabloyla çözülebilirse içim rahatlar
Arkadaşlar konu çözüldü riot ufak bir güncelleme getirmiş onu yaptım bu sabah artık açılıyor

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar konu çözüldü riot ufak bir güncelleme getirmiş onu yaptım bu sabah artık açılıyor

Top Bottom