Neler Yeni

Yardım Valorant acılmıyor yenı pc

kagnte

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar selam yeni pc aldım asus tuf gamıng a15 amd 5 7500 var rtx 3050 var gayet memnunun performansından csde 200 fps felan alıyorum ama valorant açılmıyor . ilk oncelerde hata verıyordu cozdum yenıgı geldı cozdum baska sorun geldi 2 3 kere oldu bu ama asla acılmadı oyun suan ıse tıklıyorum riotu bazen acıyor beazen acmıyor riotu acsada valorant baslangıc ekranında kalıyor oynaya basıyorum ekran acılıyor oyle kalıyor giriş ekranı bazı yolları denedım ama olmadı sıldım yukledım olmadı lutfen yardımcı olun

Riot'a ticket at senle ilgileneceklerdir.

arkadaşlar selam yeni pc aldım asus tuf gamıng a15 amd 5 7500 var rtx 3050 var gayet memnunun performansından csde 200 fps felan alıyorum ama valorant açılmıyor . ilk oncelerde hata verıyordu cozdum yenıgı geldı cozdum baska sorun geldi 2 3 kere oldu bu ama asla acılmadı oyun suan ıse tıklıyorum riotu bazen acıyor beazen acmıyor riotu acsada valorant baslangıc ekranında kalıyor oynaya basıyorum ekran acılıyor oyle kalıyor giriş ekranı bazı yolları denedım ama olmadı sıldım yukledım olmadı lutfen yardımcı olun
Bilgisayar Windows 11 mi ?

ikinciel aldıysan hwid banlı bir pc almış olabilirsin bilgin olsun.

hangi hata kodunu alıyorsun

Hocam foruma sonradan bakarsan
BIOS > Advanced Mode (F7) > Boot > Secure Boot > OS Type > Windows UEFI Mode.
Şunu incele yazıp ben böyle çözdüm ama w 11 se bu sorun oluyor diye bliyorum.

evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinciel aldıysan hwid banlı bir pc almış olabilirsin bilgin olsun.
yok sıfır kanka

Hocam foruma sonradan bakarsan
BIOS > Advanced Mode (F7) > Boot > Secure Boot > OS Type > Windows UEFI Mode.
Şunu incele yazıp ben böyle çözdüm ama w 11 se bu sorun oluyor diye bliyorum.
denicem bilgi veririrm azsonra

hangi hata kodunu alıyorsun
hiçbir şey kod felan vermıyor acılıs ekraında kalıyor

secure bot aktif et
onu yapmıstım kanka

evet

yok sıfır kanka

denicem bilgi veririrm azsonra

hiçbir şey kod felan vermıyor acılıs ekraında kalıyor

onu yapmıstım kanka
Hocam o dediğimden dolayı olması lazım bende asus var laptop aynı hataları o şekilde çözdüm.

MSI Afterburner yüklü mü pcde? Yükleyse önce PC'yi yeniden başlat sonra After Burner açıldığında onu kapat ve öyle gir.
Afterburner varken bende de açılmıyor ve giriş ekranında kalıyor.

MSI Afterburner yüklü mü pcde? Yükleyse önce PC'yi yeniden başlat sonra After Burner açıldığında onu kapat ve öyle gir.
Afterburner varken bende de açılmıyor ve giriş ekranında kalıyor.
yok yuklu deıl zaten msı deıl pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,876
Üyeler
173,086
Son üye
Lenix2
Geri