valorant ajan sesleri yok

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
yeni çar açtım açtığım çarda ajan sesleri spike kurulma sesleri ulti sesleri yok her şeyi kurcaladım bulamıyorum launcherde sıkıntı yok çünkü aynı launcher ile main hesabıma giriyorum hiç bir sıkıntı olmuyor o sesler var

Ayarlardan kapatmış olabilir misin ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tarif edeyim şu anda oyunu açamayacağım tekrar başlat dedide.
Ayarlara gir
Ses ayarlarına gir
Ses ayarları 3 bölüme ayrılır
En sağdaki sekmeye tıkla ve o sekmedeki ajan sesleri gibi bir ayar olacak onun tikini aç

Audio nun altında voice over var oraya tıkla orada ajanlarla ilgili olan ayarı aç
1609975298331.png

yeni çar açtım açtığım çarda ajan sesleri spike kurulma sesleri ulti sesleri yok her şeyi kurcaladım bulamıyorum launcherde sıkıntı yok çünkü aynı launcher ile main hesabıma giriyorum hiç bir sıkıntı olmuyor o sesler var
Ayarlardan oyun dilini değiştir ve oyunu yeniden başlat. Ardından yine istediğin dile getirip bir kez daha yeniden başlat (Ayarların uygulanması için.).

Test etmedim ama denemeni öneririm.

Ayarlardan oyun dilini değiştir ve oyunu yeniden başlat. Ardından yine istediğin dile getirip bir kez daha yeniden başlat (Ayarların uygulanması için.).

Test etmedim ama denemeni öneririm.
yaptım olmadı

a
Ayarlardan kapatmış olabilir misin ?

Tarif edeyim şu anda oyunu açamayacağım tekrar başlat dedide.
Ayarlara gir
Ses ayarlarına gir
Ses ayarları 3 bölüme ayrılır
En sağdaki sekmeye tıkla ve o sekmedeki ajan sesleri gibi bir ayar olacak onun tikini aç

Audio nun altında voice over var oraya tıkla orada ajanlarla ilgili olan ayarı aç
Alıntıyı görüntüle
açtım olmuyor hesap buglu galiba

Geri