pingden olabilir veya valorantın sorunu görmeden hs atanlar bile var cidden bozuk oyun riotta bunu düzelteceğine skin çıkarsın anca.1.5 ay oldu alalı hayla aşırı hızlı geliyor
45 ms pingim var ondan olabilir mi yani?pingden olabilir veya valorantın sorunu görmeden hs atanlar bile var cidden bozuk oyun riotta bunu düzelteceğine skin çıkarsın anca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satchel peek ile 2 msde öldüren bilirim…
45 neymiş ya45 ms pingim var ondan olabilir mi yani?
Yüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorumBu seninle alakalı muhtemelen elon düşüktür, sadece bilgisayar ile olmuyor bazı şeyler.
Sorun vuramamda değil sinirim bozuluyor mentalimi bozuyorum bekleyin size bir kayıt atacağım bulursam ne demek istediğimi anlayın diyeYüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorum
BulamadimYüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sorun vuramamda değil sinirim bozuluyor mentalimi bozuyorum bekleyin size bir kayıt atacağım bulursam ne demek istediğimi anlayın diye
Evet bir yerden sonra hayatını sadece aimlabde çimene dokunmadan aim kasmaya harcayacaksınBu seninle alakalı muhtemelen elon düşüktür, sadece bilgisayar ile olmuyor bazı şeyler.