Valorant battle pass hakkında sorular

50. seviyeye kadar hangi skinleri kastıysan onları alabiliyorsun 1000vp ile eğer ki 14 gün sonra(sezon ne zaman bitiyorsa işte) bitiremezsen 50. seviyeye kadar o gelemediğin seviyeleri alamazsın. Eğer alırsan aldıkların kadarı sende kalır diğer her sezon. Senin malın oluyor.
peki sizce bu sezonki ödüller güzel mi yoksa yeni sezonu beklemeli miyim

Bu sezon skinleri birçok kullanıcı tarafından beğenildi bu kişisel bir görüş sonuçta ama yeni sezon çıkmadan 3-4 gün önce internete sızdırılıyor. Yani bu sezon bitmeden 3 gün önce bir sonraki sezonun ödüllerini görebilir ve buna göre hareket edebilirsiniz

Bu sezon skinleri birçok kullanıcı tarafından beğenildi bu kişisel bir görüş sonuçta ama yeni sezon çıkmadan 3-4 gün önce internete sızdırılıyor. Yani bu sezon bitmeden 3 gün önce bir sonraki sezonun ödüllerini görebilir ve buna göre hareket edebilirsiniz
tamamdır dostum yardım eden herkese çok teşekkür ederim tek bir skin almaktansa bu mantıklı geldi

bu sezonki ödüller güzel. Ben phantom ve bıcak için alacaktım ama gece pazarına iyon phantom geldiği vazgeçtim. Bir sonraki sezondaki bıcak ve op skinini bekliyorum

Arkadaşlar valorant battle pass almak istiyorum ama sistem nasıl işliyor hiçbir fikrim yok
şimdi ben 30.seviyeye kadar gelmişim 1000 vp harcarsam tüm ödüllere benim mi oluyor
2.soru ise sezon bitince skinler vs bende kalıyor mu ?
50. seviyeye kadar oynayarak xp kasarak geliyorsun.

30'a kadar olan ödüller gelir. 1000vp'yi başka yerde harcamayacaksın battle pass açacaksın.

Sende kalıyor.

50. seviyeye kadar oynayarak xp kasarak geliyorsun.

30'a kadar olan ödüller gelir. 1000vp'yi başka yerde harcamayacaksın battle pass açacaksın.

Sende kalıyor.
teşekkür ederim yardımlarınız için

Geri