evet gelir
Peki sizce şuanki battle pass daki skinler güzel mi?Evet geliyor.
Ücretsiz battle pass dediğim her aşamada 2 tane verilen şeyi kast ediyorum onlar ücretsizÜcretsiz battlepass diye bir şey yok. 1250 VP karşılığında açarsın, en son nerede kalmış isen ondan önceki hediyeleri verir ve devam edersin.
Yeni sezondaki şeyler bana güzel gelmedi açıkçası şuan ki battle passdaki karambitte çok hoşuma gidiyor o yüzden ama 6 günde tamamlayabilir miyim bilmiyorumÜcretsiz battlepass diye bir şey yok. 1250 VP karşılığında açarsın, en son nerede kalmış isen ondan önceki hediyeleri verir ve devam edersin. Yeni sezonu beklemeni öneririm, epi topu 6 gün kaldı.
6 günde tamamlaman biraz zor.Yeni sezondaki şeyler bana güzel gelmedi açıkçası şuan ki battle passdaki karambitte çok hoşuma gidiyor o yüzden ama 6 günde tamamlayabilir miyim bilmiyorum
Peki sizce şuanki battle pass daki skinler güzel mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz battle pass dediğim her aşamada 2 tane verilen şeyi kast ediyorum onlar ücretsiz
Yeni sezondaki şeyler bana güzel gelmedi açıkçası şuan ki battle passdaki karambitte çok hoşuma gidiyor o yüzden ama 6 günde tamamlayabilir miyim bilmiyorum
Peki sizce şuanki battle pass daki skinler güzel mi?
Ücretsiz battle pass dediğim her aşamada 2 tane verilen şeyi kast ediyorum onlar ücretsiz
Yeni sezondaki şeyler bana güzel gelmedi açıkçası şuan ki battle passdaki karambitte çok hoşuma gidiyor o yüzden ama 6 günde tamamlayabilir miyim bilmiyorum
yeni sezonda ranklar sıfırlanıyor muyduÜcretsiz battlepass diye bir şey yok. 1250 VP karşılığında açarsın, en son nerede kalmış isen ondan önceki hediyeleri verir ve devam edersin. Yeni sezonu beklemeni öneririm, epi topu 6 gün kaldı.
Evet bıçağı falan çok hoşuma gitti o yüzden zaten demiştim ama 6 günde bitmez herhaldebu battlepass alınmalıydı bıçağı çok güzel gelecek battlepass kötü bana göre hala fulleyemediysen alma
Evet bıçağı falan çok hoşuma gitti o yüzden zaten demiştim ama 6 günde bitmez herhalde
MaşAllah