Neler Yeni

Valorant Battle pass ile alakalı sorularım

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ben şuan mesela battle passın ücretsizinde 7.aşamada felanım diyim ben seçikin battle pass alırsam eğer 7.aşamaya kadar olan tüm seçkin şeyler bana geliyor mu?

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Ücretsiz battlepass diye bir şey yok. 1250 VP karşılığında açarsın, en son nerede kalmış isen ondan önceki hediyeleri verir ve devam edersin. Yeni sezonu beklemeni öneririm, epi topu 6 gün kaldı.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sizce şuanki battle pass daki skinler güzel mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz battlepass diye bir şey yok. 1250 VP karşılığında açarsın, en son nerede kalmış isen ondan önceki hediyeleri verir ve devam edersin.
Ücretsiz battle pass dediğim her aşamada 2 tane verilen şeyi kast ediyorum onlar ücretsiz

Ücretsiz battlepass diye bir şey yok. 1250 VP karşılığında açarsın, en son nerede kalmış isen ondan önceki hediyeleri verir ve devam edersin. Yeni sezonu beklemeni öneririm, epi topu 6 gün kaldı.
Yeni sezondaki şeyler bana güzel gelmedi açıkçası şuan ki battle passdaki karambitte çok hoşuma gidiyor o yüzden ama 6 günde tamamlayabilir miyim bilmiyorum

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Yeni sezondaki şeyler bana güzel gelmedi açıkçası şuan ki battle passdaki karambitte çok hoşuma gidiyor o yüzden ama 6 günde tamamlayabilir miyim bilmiyorum
6 günde tamamlaman biraz zor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

Ücretsiz battle pass dediğim her aşamada 2 tane verilen şeyi kast ediyorum onlar ücretsiz

bu battlepass alınmalıydı bıçağı çok güzel gelecek battlepass kötü bana göre hala fulleyemediysen alma

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu sezon güzel gibi fena değil.

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
yeni sezonda ranklar sıfırlanıyor muydu

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
bu battlepass alınmalıydı bıçağı çok güzel gelecek battlepass kötü bana göre hala fulleyemediysen alma
Evet bıçağı falan çok hoşuma gitti o yüzden zaten demiştim ama 6 günde bitmez herhalde

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Evet bıçağı falan çok hoşuma gitti o yüzden zaten demiştim ama 6 günde bitmez herhalde

ben fulledim aldım fulleseydin keşke

1610012434204.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,539
Üyeler
163,675
Son üye
Mr.Wick00
Top Bottom