Neler Yeni

Valorant BERBAT Bir Oyun (Herkes Aynı Fikirde Olacak Değil)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sadece Valorant değil oynadıklarım arasından R6 , CS:GO gibi oyunlar da berbat.

Tek amaçları size dopamin vererek bağımlısı haline getirmek.

İnsanlar övünüyor 1000Saat oynadım diye. Eline ne geçti dönüp baktığında? O sürede onlarca kitap ya da yüzlerce film bitirebilirdin ,
en basitinden IMDB 250 listesi.

Bu tür kendine kölelerden oluşan bir kitle kurmaya çalışan oyunlardan uzak durmak lazım.

Ucuz ama güzel hikaye oyunlarına yönelmek en güzel çözüm sanırım keşke ekonomi izin verseydi de her istediğimi alabilseydim o zaman kesinlikle bunların suratına bakmazdım.

R6 için ayrı bir parantez açıyorum
Oyunun hypeı çok yüksek o kadar da müthiş değil tüm raund boyunca adamı 10 saniye görüyorsun maks geri kalan bulmaya çalışmak ya da kurulmak. Aksiyonu düşük cidden.

CS:GO Zaten dopaminle kendine köle ordusu kurmuş bir oyun , bu kadar hileye toksiğe rağmen hala en çok oynanan oyunlardansa zaten pek sorgulamamak lazım.

Valorant CS: GO olma yolunda gidiyor özellikle smurfler büyük sorun oyunda

Bu 3 oyunda da insanlar RANK KASAYIM diyorlar bu sürede kafayı yemek , masaya yumruk atmak , sövmek gibi süreçlersen geçiyorlar.

MANTIKLI DEĞİL seni eğlendirmesi için var olan bir şeyi Rank kasmak amacıyla oynamak mantıklı değil.
Ki sana yeni hiçbir şey sunmayan her zaman aynı şeyler olan bu tür oyunları oynamaktansa cidden daha iyi aktiviteler var bilgisayar başında.

Hikaye oyunlarına erişimim oldukça yavaştan bırakacağım bu oyunları CSGO ve R6 zaten boş duruyor , Valorant'a da zaman geçsin diye Rank kaygısı olmadan giriyorum.
Türk insanının muhabbeti olmasa Valorant da bırakmıştım çoktan , gece geç saatlerde kaliteli bir kitle var.

Kısaca bu oyunların hayatımızı sömürdüğünü ve koca bir zaman kaybı olduğunu anlamalıyız , LOL de buna dahil edilebilir sanırım.
Bu arada bilgisayarım kötü olduğu için ucuz ama güzel oyunlar çok fazla oynadım belki çoğunun adını bile duymamışsınızdır herkese hitap etmez ama azda olsa büyük oyunlar yerine bir göz atabilirsiniz.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sadece Valorant değil oynadıklarım arasından R6 , CS:GO gibi oyunlar da berbat.

Tek amaçları size dopamin vererek bağımlısı haline getirmek.

İnsanlar övünüyor 1000Saat oynadım diye. Eline ne geçti dönüp baktığında? O sürede onlarca kitap ya da yüzlerce film bitirebilirdin ,
en basitinden IMDB 250 listesi.

Bu tür kendine kölelerden oluşan bir kitle kurmaya çalışan oyunlardan uzak durmak lazım.

Ucuz ama güzel hikaye oyunlarına yönelmek en güzel çözüm sanırım keşke ekonomi izin verseydi de her istediğimi alabilseydim o zaman kesinlikle bunların suratına bakmazdım.

R6 için ayrı bir parantez açıyorum
Oyunun hypeı çok yüksek o kadar da müthiş değil tüm raund boyunca adamı 10 saniye görüyorsun maks geri kalan bulmaya çalışmak ya da kurulmak. Aksiyonu düşük cidden.

CS:GO Zaten dopaminle kendine köle ordusu kurmuş bir oyun , bu kadar hileye toksiğe rağmen hala en çok oynanan oyunlardansa zaten pek sorgulamamak lazım.

Valorant CS: GO olma yolunda gidiyor özellikle smurfler büyük sorun oyunda

Bu 3 oyunda da insanlar RANK KASAYIM diyorlar bu sürede kafayı yemek , masaya yumruk atmak , sövmek gibi süreçlersen geçiyorlar.

MANTIKLI DEĞİL seni eğlendirmesi için var olan bir şeyi Rank kasmak amacıyla oynamak mantıklı değil.
Ki sana yeni hiçbir şey sunmayan her zaman aynı şeyler olan bu tür oyunları oynamaktansa cidden daha iyi aktiviteler var bilgisayar başında.

Hikaye oyunlarına erişimim oldukça yavaştan bırakacağım bu oyunları CSGO ve R6 zaten boş duruyor , Valorant'a da zaman geçsin diye Rank kaygısı olmadan giriyorum.
Türk insanının muhabbeti olmasa Valorant da bırakmıştım çoktan , gece geç saatlerde kaliteli bir kitle var.

Kısaca bu oyunların hayatımızı sömürdüğünü ve koca bir zaman kaybı olduğunu anlamalıyız , LOL de buna dahil edilebilir sanırım.
Saçma düşüncelerde bugün!
Herkesin zevki bir değil buna sen karışamazsın. İsteyen istediği türde oyunu istediği saat oynar. İster kitap okur ister film izler. İsterse her ikisini de yapar.

Avolay

80+ Gold
RB6 beni taktiksel ve gerçekçiliği ile büyülüyor eskiden EastergamersTv sayesinde keşfetmiştim geçenlerde 100 saat oynadım ve gerçekten ilk defa oynıyan için çok içerik olduğunu düşünüyorum valorant oynamadim ama csgo da sürekli aynı şeyi yapmaktansa RB6 da her karakterin özelliğini ögrenip ustalaşmak eğlenceli olabilir en azından 300 400 saat ondan sonra dediğin gibi bırakılabilir bu tip oyunlar.
Aynen öyle :)
Valorant için hiçbir zaman ciddi oynanmaması gerekiyor diyebilirim

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başka şeyler de yapabilirisin diyorum , hayatımız bir kere verildi ve bunu dopamin üzerine kurulu yeni hiçbir şey sunmayan bir oyunla harcamayı istemediğimi fark ettim oturup düşündüğümde.
Hayatımda dopamin sağlayabilecek ailem dışında hiçbir şeyim yok, eğer sevgilim falan olsaydı bu kadar bağlı olmazdım rekabetçi oyunlara.
Hayatımız bir kere verildi ama bulunduğumuz dönemde ''benim açımdan'' yapılabilecek daha iyi bir şeyim yok.
Ben kendimi böyle mutlu etmeyi, arkadaşlarımla beraber eğlenmeyi kendi açımdan doğru buluyorum. O kadar fazla şey ezberledim ki, en iyi olmak için çabalıyorum, belki 1 sene içinde belki 3-4 sene içinde.

Avolay

80+ Gold
Saçma düşüncelerde bugün!
Herkesin zevki bir değil buna sen karışamazsın. İsteyen istediği türde oyunu istediği saat oynar. İster kitap okur ister film izler. İsterse her ikisini de yapar.
Okuduğunu anlama yeteneği gelişmemiş varlık seni :D
Bu tür oyunları kendi bakış açımdan eleştiriyorum , tüm dünya bunu kabul etsin gibi bir derdim yok. Düşüncelerimi satırlara döktüm zaten rekabetçi oyunlarda karşılaştığım insanlar senden maks bir tık daha zeki oluyor. (Gece dahil değil)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatımda dopamin sağlayabilecek ailem dışında hiçbir şeyim yok, eğer sevgilim falan olsaydı bu kadar bağlı olmazdım rekabetçi oyunlara.
Hayatımız bir kere verildi ama bulunduğumuz dönemde ''benim açımdan'' yapılabilecek daha iyi bir şeyim yok.
Ben kendimi böyle mutlu etmeyi, arkadaşlarımla beraber eğlenmeyi kendi açımdan doğru buluyorum. O kadar fazla şey ezberledim ki, en iyi olmak için çabalıyorum, belki 1 sene içinde belki 3-4 sene içinde.
Dediğim gibi laf etmeye hakkım yok ben de 1 senedir oynuyorum bunları ama düşününce kendime üzüldüm bildiğin :(
Dopamin için benim de çok bir şeyim yok , hiçbir şey yolunda gitmiyor

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1 senedir oynuyorum bunları ama düşününce kendime üzüldüm bildiğin
Bende yaklaşık 8 aydır oynuyorum ve inan ilk günle aramda dağlar kadar fark var. Her zaman daha iyisi olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum.
Hayatım oyunlar üzerine kurulu değil fakat, oynuyorsam ve vakit geçiriyorsam en iyisi olmalıyım.
'' Bu kesinlikle benim hayat prensibimdir, örnek alınmasını doğru bulmuyorum ''

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Okuduğunu anlama yeteneği gelişmemiş varlık seni :D
Bu tür oyunları kendi bakış açımdan eleştiriyorum , tüm dünya bunu kabul etsin gibi bir derdim yok. Düşüncelerimi satırlara döktüm zaten rekabetçi oyunlarda karşılaştığım insanlar senden maks bir tık daha zeki oluyor. (Gece dahil değil)
Aynen kardeşim benim. Senin düşüncelerin kimseyi etkilemiyor bunu buraya yazman da ayrı saçmalık zaten. Yok 5000(!) kitap okusaydım, yok Dünyadaki bütün filmleri izleseydim gibi saçma şeyler yazmışsın bitirseydin o zaman madem böyle düşünüyorsun. Sen rekabetçi oyunlar sevmiyorsun diye onlar sana saçma geliyor diye millete öyle gelmiyor bil dedim.
Ayrıca eminim ki daha 14 yaşını geçmemişsindir.
Rekabetçide karşılaştıklarım senden daha zeki değiller belki ama senden daha zevkliler ;)

Avolay

80+ Gold
Bende yaklaşık 8 aydır oynuyorum ve inan ilk günle aramda dağlar kadar fark var. Her zaman daha iyisi olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum.
Hayatım oyunlar üzerine kurulu değil fakat, oynuyorsam ve vakit geçiriyorsam en iyisi olmalıyım.
'' Bu kesinlikle benim hayat prensibimdir, örnek alınmasını doğru bulmuyorum ''
Ben de daha iyi olayım falan filan diyordum da Gümüş 3 olduktan sonra saldım (Valorantı 6aya yakıb süredir oynuyorum) çünkü cidden gece sinirlenerek uyumak hoş değildi ben de açtım 5 tane hesap :D
Oynuyorum , afk kalıyorum umurumda olmuyor. Troll dediğini maks. Tüm oyun Marshall frenzy oynayarak smurflerken yaparım
Ama memnun değilim be :(

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben de daha iyi olayım falan filan diyordum da Gümüş 3 olduktan sonra saldım (Valorantı 6aya yakıb süredir oynuyorum) çünkü cidden gece sinirlenerek uyumak hoş değildi ben de açtım 5 tane hesap :D
Oynuyorum , afk kalıyorum umurumda olmuyor. Troll dediğini maks. Tüm oyun Marshall frenzy oynayarak smurflerken yaparım
Ama memnun değilim be :(
Oyuna başladığım ilk kısım Demir bitirmiştim, şuan Plat'dan düşme Gold 3 bitiriyorum. Seni bilmem ama ben geliştiğimi düşünüyorum.
'' Bunu ego kasmak veya kendimi yüceltmek için söylemiyorum, sadece zamanımın boşa gitmediğini aksine kendimi geliştirdiğimi düşünerek yazıyorum ''

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Kimisi eğlenmek için oynar, kimisi de rank kasarken eğlenir.
Günün sinir ve stresini atmak için bu tarz online fps shooter oyunları "zorunluluk" gibi bişey bence. Bu sinir stresi rage geçirmek veya küfür etmek, toxiclik yapmak gibi algılama. Adam vurmak bile o sinir stresi atıyor. Yapım gereği en ufak bişeye sinirlenen bir yapım var ve bu oyunlarda benim sinir stresimi geçirmeme yardımcı oluyor diyebilirim.

Kim istemez ki Triple A oyunları oynamayı? Elimde bulunan PC Valorantı dahi kasarak açarken Hikayeli oyunları maalesef oynayamıyorum. Emin ol Türk FPS oyuncularının %50-60'ı da bu şekilde. Bir çoğunun da eskiden kalma alışkanlığı diyebilirim. Adamın eskiden bilgisayarı leş oluyor ve kaldırdığı tek online oyun cs oluyor. Daha sonrasında iyi bir pc alsa bile cs'ye alıştığı için bırakmak istemiyor buna çokça şahit oldum.

Ek olarak bir arkadaşın R6 görüşüne katılıp Valorant oynanmaz demen de biraz saçma olmuş. Kendinle çelişmişsin.
CS'ye oranla bu 2 oyunda Taktiksel oyunlar. R6'da bu olaya katılıyorsan Valorantta neden katılmıyorsun anlamadım.

Avolay

80+ Gold
Aynen kardeşim benim. Senin düşüncelerin kimseyi etkilemiyor bunu buraya yazman da ayrı saçmalık zaten. Yok 5000(!) kitap okusaydım, yok Dünyadaki bütün filmleri izleseydim gibi saçma şeyler yazmışsın bitirseydin o zaman madem böyle düşünüyorsun. Sen rekabetçi oyunlar sevmiyorsun diye onlar sana saçma geliyor diye millete öyle gelmiyor bil dedim.
Ayrıca eminim ki daha 14 yaşını geçmemişsindir.
Rekabetçide karşılaştıklarım senden daha zeki değiller belki ama senden daha zevkliler ;)
Sevmesem 1 sene oynamazdım sanırım?
İnsanların zevkleri yarıştırılmaz bu arada :D
5000 (!)kitap ve dünyadaki tüm filmler demedim , IMDB 250 biterdi dedim , kitaplar okunurdu dedim.
Bana fikrini belirtme kimseyi etkilenmiyor demişsin :D
Forum ya burası? Hani
14 yaşında olup olmadığımı kanıtlamak için bir şey yapmama gerek yok pek çok kişi biliyor zaten ne olduğumu :)

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
Abi adam doğru söylüyor. (y)
Ben şahsen eğlencesine oynuyorum. Oyunlar da tek istediğim arklarımla falan güzel vakit geçirip eğlenmek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom