Neler Yeni

Valorant BERBAT Bir Oyun (Herkes Aynı Fikirde Olacak Değil)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
gece geç saatlerde kaliteli bir kitle var.
Hala valorant oynuyorsam sebebi bu gece tayfası. Gündüz tr serverında oyun oynuyorsanız bir süre sadece gece geç saatlerde girin farkı görün :D

Avolay

80+ Gold
Kimisi eğlenmek için oynar, kimisi de rank kasarken eğlenir.
Günün sinir ve stresini atmak için bu tarz online fps shooter oyunları "zorunluluk" gibi bişey bence. Bu sinir stresi rage geçirmek veya küfür etmek, toxiclik yapmak gibi algılama. Adam vurmak bile o sinir stresi atıyor. Yapım gereği en ufak bişeye sinirlenen bir yapım var ve bu oyunlarda benim sinir stresimi geçirmeme yardımcı oluyor diyebilirim.

Kim istemez ki Triple A oyunları oynamayı? Elimde bulunan PC Valorantı dahi kasarak açarken Hikayeli oyunları maalesef oynayamıyorum. Emin ol Türk FPS oyuncularının %50-60'ı da bu şekilde. Bir çoğunun da eskiden kalma alışkanlığı diyebilirim. Adamın eskiden bilgisayarı leş oluyor ve kaldırdığı tek online oyun cs oluyor. Daha sonrasında iyi bir pc alsa bile cs'ye alıştığı için bırakmak istemiyor buna çokça şahit oldum.

Ek olarak bir arkadaşın R6 görüşüne katılıp Valorant oynanmaz demen de biraz saçma olmuş. Kendinle çelişmişsin.
CS'ye oranla bu 2 oyunda Taktiksel oyunlar. R6'da bu olaya katılıyorsan Valorantta neden katılmıyorsun anlamadım.
Valorant ciddi oynanmaz demişim :)
Teşekkür ederim bu şekilde yazdığın için anlıyorum seni ancak belirttiğim gibi imkanım olsa arada bir belki bakmak dışında başka tür oyunlar oynarım :)
Evet ama %90 eğlenmek için girip stresle çıkıyor bu da bir gerçek

Avolay

80+ Gold
R6 dışında dediklerim aşırı doğru eğşencesine max birkaç saat yapılmalı
R6 hızlıca sıktı beni diğerleri gibi uzun uzun oynamadım , hazırlık havası vs. Hoş ancak adamı çok kısa süre görüyorum hemen bitiyor o ana kadar da bilmem kaç dakika bekliyorum bu oyun tipi hoşuma gitmedi

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Valorant ciddi oynanmaz demişim :)
Teşekkür ederim bu şekilde yazdığın için anlıyorum seni ancak belirttiğim gibi imkanım olsa arada bir belki bakmak dışında başka tür oyunlar oynarım :)
Evet ama %90 eğlenmek için girip stresle çıkıyor bu da bir gerçek
Birkaç oyunda öner be bro hikayeli oynarız sınavlar bitince.

Avolay

80+ Gold
Birkaç oyunda öner be bro hikayeli oynarız sınavlar bitince.
Bence f/p olarak Dying Light kesinlikle oynanmalı (Her Allah'ın günü indirimde 20₺)
Param yetse Detroit alırdım ayrıca :D indirmlerden pahalı çok oyun var güzel ama bu ikisi indirimlerle ucuzlayan güzel oyunlar bence aşırı hikayeli oyun bilgim yok

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Sadece Valorant değil oynadıklarım arasından R6 , CS:GO gibi oyunlar da berbat.

Tek amaçları size dopamin vererek bağımlısı haline getirmek.

İnsanlar övünüyor 1000Saat oynadım diye. Eline ne geçti dönüp baktığında? O sürede onlarca kitap ya da yüzlerce film bitirebilirdin ,
en basitinden IMDB 250 listesi.

Bu tür kendine kölelerden oluşan bir kitle kurmaya çalışan oyunlardan uzak durmak lazım.

Ucuz ama güzel hikaye oyunlarına yönelmek en güzel çözüm sanırım keşke ekonomi izin verseydi de her istediğimi alabilseydim o zaman kesinlikle bunların suratına bakmazdım.

R6 için ayrı bir parantez açıyorum
Oyunun hypeı çok yüksek o kadar da müthiş değil tüm raund boyunca adamı 10 saniye görüyorsun maks geri kalan bulmaya çalışmak ya da kurulmak. Aksiyonu düşük cidden.

CS:GO Zaten dopaminle kendine köle ordusu kurmuş bir oyun , bu kadar hileye toksiğe rağmen hala en çok oynanan oyunlardansa zaten pek sorgulamamak lazım.

Valorant CS: GO olma yolunda gidiyor özellikle smurfler büyük sorun oyunda

Bu 3 oyunda da insanlar RANK KASAYIM diyorlar bu sürede kafayı yemek , masaya yumruk atmak , sövmek gibi süreçlersen geçiyorlar.

MANTIKLI DEĞİL seni eğlendirmesi için var olan bir şeyi Rank kasmak amacıyla oynamak mantıklı değil.
Ki sana yeni hiçbir şey sunmayan her zaman aynı şeyler olan bu tür oyunları oynamaktansa cidden daha iyi aktiviteler var bilgisayar başında.

Hikaye oyunlarına erişimim oldukça yavaştan bırakacağım bu oyunları CSGO ve R6 zaten boş duruyor , Valorant'a da zaman geçsin diye Rank kaygısı olmadan giriyorum.
Türk insanının muhabbeti olmasa Valorant da bırakmıştım çoktan , gece geç saatlerde kaliteli bir kitle var.

Kısaca bu oyunların hayatımızı sömürdüğünü ve koca bir zaman kaybı olduğunu anlamalıyız , LOL de buna dahil edilebilir sanırım.
açıkçası berbat bir oyun olduğunu düşünmüyorum canım sıkılınca kafa dağıtmak veya arkadaşlarımla oynamak için girdiğim bir oyun bu şekilde oyunlara bağımlı olan insanları da anlamıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valorantın gittiği yol doğru yol değil halbuki harika bir oyun ve cs go kadar iğrenç bir oyuna dönüşüyor ve cs go kullananların beyni yok

Avolay

80+ Gold
açıkçası berbat bir oyun olduğunu düşünmüyorum canım sıkılınca kafa dağıtmak veya arkadaşlarımla oynamak için girdiğim bir oyun bu şekilde oyunlara bağımlı olan insanları da anlamıyorum
Bu olabilir :)
Ama bize dayatmaya çalıştığı şey berbat , insanları yarıştırarak oyununa bağımlı olmasını sağlamak 🤕
Dediğin şekilde arada bir girilmesi bence güzel ama sürekli maruz kalmak cidden sıkıntı oluyor insana

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Valorantın gittiği yol doğru yol değil halbuki harika bir oyun ve cs go kadar iğrenç bir oyuna dönüşüyor ve cs go kullananların beyni yok
bunu da böyle düşünmüyorum aslında csgo dan para da kazanabiliyorsun mesela 2015 te almıştım csgoyu içinde bir sürü 23 tl değerinde kasa 5 tl değerinde 3-2 tl değerin de kasa var haksız yere overwatch yedim şimdi ne kasaları elleyebiliyorum ne de oyunu oynayabiliyorum

Avolay

80+ Gold
Valorant hile sistemini geliştirmek yerine smurfleri tespit etse insanlar rahat edecek :D
Ayrıca asıl eleştirdiğim şey bizi yarıştırıp başardın hissi vermesi bu şekilde bağımlı oluyoruz ve bu bana vakit kaybı + kullanılıyormuş hissi veriyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Valorant hile sistemini geliştirmek yerine smurfleri tespit etse insanlar rahat edecek :D
Ayrıca asıl eleştirdiğim şey bizi yarıştırıp başardın hissi vermesi bu şekilde bağımlı oluyoruz ve bu bana vakit kaybı + kullanılıyormuş hissi veriyor
gerçekten de öyle ya da kimlik ile kayıt olunsa daha iyi olur

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hile sisteminde biraz uyuyorlar orada haklisin ve bence riot en iyi şirket diyebilirim ama işte son zamanlarda çok uyuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,612
Üyeler
161,476
Son üye
kadirrrrrr
Top Bottom