Neler Yeni

Valorant BERBAT Bir Oyun (Herkes Aynı Fikirde Olacak Değil)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Birilerinin aimi kötü

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Valorant hile sistemini geliştirmek yerine smurfleri tespit etse insanlar rahat edecek :D
Ayrıca asıl eleştirdiğim şey bizi yarıştırıp başardın hissi vermesi bu şekilde bağımlı oluyoruz ve bu bana vakit kaybı + kullanılıyormuş hissi veriyor
ben platım takımıma silver gold karışımı geliyor karşıma hepsi plat geliyor sebebini çözemedim

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ha Valorant oynayıp 1000 saat gömmüşsün, ha 10'larca hikayeli oyunda 1000 saat geçirmişsin ne fark eder? Zevkler tartışılmaz. Bu oyunlar biz köle haline getirmeye çalışmıyor. Bu oyunlar rekabet içeren, 2 takımın birbirine karşı savaşması, iyi olan tarafın kazanması üzerinedir. Senin mantığınla bakarsak olaya, "Neden futbol izliyorsunuz? Saçma sapan sizi bağımlı hale getiriyor. Gidin basketbol izleyin." gibi bir şey.

Kısacası saçma bir düşünce.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
Sadece Valorant değil oynadıklarım arasından R6 , CS:GO gibi oyunlar da berbat.

Tek amaçları size dopamin vererek bağımlısı haline getirmek.

İnsanlar övünüyor 1000Saat oynadım diye. Eline ne geçti dönüp baktığında? O sürede onlarca kitap ya da yüzlerce film bitirebilirdin ,
en basitinden IMDB 250 listesi.

Bu tür kendine kölelerden oluşan bir kitle kurmaya çalışan oyunlardan uzak durmak lazım.

Ucuz ama güzel hikaye oyunlarına yönelmek en güzel çözüm sanırım keşke ekonomi izin verseydi de her istediğimi alabilseydim o zaman kesinlikle bunların suratına bakmazdım.

R6 için ayrı bir parantez açıyorum
Oyunun hypeı çok yüksek o kadar da müthiş değil tüm raund boyunca adamı 10 saniye görüyorsun maks geri kalan bulmaya çalışmak ya da kurulmak. Aksiyonu düşük cidden.

CS:GO Zaten dopaminle kendine köle ordusu kurmuş bir oyun , bu kadar hileye toksiğe rağmen hala en çok oynanan oyunlardansa zaten pek sorgulamamak lazım.

Valorant CS: GO olma yolunda gidiyor özellikle smurfler büyük sorun oyunda

Bu 3 oyunda da insanlar RANK KASAYIM diyorlar bu sürede kafayı yemek , masaya yumruk atmak , sövmek gibi süreçlersen geçiyorlar.

MANTIKLI DEĞİL seni eğlendirmesi için var olan bir şeyi Rank kasmak amacıyla oynamak mantıklı değil.
Ki sana yeni hiçbir şey sunmayan her zaman aynı şeyler olan bu tür oyunları oynamaktansa cidden daha iyi aktiviteler var bilgisayar başında.

Hikaye oyunlarına erişimim oldukça yavaştan bırakacağım bu oyunları CSGO ve R6 zaten boş duruyor , Valorant'a da zaman geçsin diye Rank kaygısı olmadan giriyorum.
Türk insanının muhabbeti olmasa Valorant da bırakmıştım çoktan , gece geç saatlerde kaliteli bir kitle var.

Kısaca bu oyunların hayatımızı sömürdüğünü ve koca bir zaman kaybı olduğunu anlamalıyız , LOL de buna dahil edilebilir sanırım.
yapma be seni de mi kayıp ettik 😔🥺

Avolay

80+ Gold
Bazıları tartışma çıkarmak için uğraşıyor , kendimde fark ettiğim bir olay bu.
Herkes için geçerli olacak diye bir şey yok konu tamamen öznel.
Tartışmak tamam da "Herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil" yazanlar ne içirdiler size :)?
Bilinç akışı denen teknikle bir yazı yazdım ben? Bu oyunu oynayan zevksizdir gibi bir şey demiyorum

Avolay

80+ Gold
Ha Valorant oynayıp 1000 saat gömmüşsün, ha 10'larca hikayeli oyunda 1000 saat geçirmişsin ne fark eder? Zevkler tartışılmaz. Bu oyunlar biz köle haline getirmeye çalışmıyor. Bu oyunlar rekabet içeren, 2 takımın birbirine karşı savaşması, iyi olan tarafın kazanması üzerinedir. Senin mantığınla bakarsak olaya, "Neden futbol izliyorsunuz? Saçma sapan sizi bağımlı hale getiriyor. Gidin basketbol izleyin." gibi bir şey.

Kısacası saçma bir düşünce.
Senin fikrin böyle ancak bugün kapsamlıca düşündüm ve 1 senedir ne kadar boş yaşadığımı fark ettim bu oyunlardan dolayı , binevi kendime ve oyunun bu yapısına sitem ediyorum.
Herkes aynı fikirde olacak denedim hiçbir zaman?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birilerinin aimi kötü
Oyunun eleştirdiğim kısmının aim mekaniğiyle alakası yok ama sen bilirsin 👍

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
Senin fikrin böyle ancak bugün kapsamlıca düşündüm ve 1 senedir ne kadar boş yaşadığımı fark ettim bu oyunlardan dolayı , binevi kendime ve oyunun bu yapısına sitem ediyorum.
Herkes aynı fikirde olacak denedim hiçbir zaman?
gta 5 oyna gta 5
en iyi oyun :cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

🥰

Avolay

80+ Gold
Saçmalamışsın insanlar ne isterlerse onu oynar ve "BERBAT" kavramı kişiden kişiye göre değişkenlik gösteren bir durum sen berbat dedin oyun çok kötüymüş yeavv

Bu dediğin oyunlardan para kazanan insanlar bile varken senin gelip böyle saçma şeyler söylemen ne bileyim 😁
İnsanların ne yaptığına, bilgisayar başında ne ile zaman harcadığına, kaç saat oyun oynadığına kimse karışamaz ve bu kimseyi ilgilendirmez.
Oyun oynuyorsun dostum oyun eğlenmek zaten amaç, eğleniyorum oynarken ve mutlu oluyorum gerisi kimseyi alakadar etmez.
Ben kendi yaşadıklarım üzerinden öznel bir yazı yazıyorum başkalarının hayatına karar veremezsin diyorsunuz?
Fikrim bu benim fikrim bir zahmet belirtebileyim.
Oynayan oynasın zaten İmmo vs. Olup da oynayanlar belki de çok zevk alıyordur çünkü smurf yok bir şey yok futbol maçı gibi geçiyordur.
Ayrıca oyuna tutulmasam 1 sene oynamazdım...
Kendimi eleştiriyorum bir yandan

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
al bide burdan yak hile varmış oyunda ben daha ne diyim

Ekler

• Desktop Screenshot 2021.04.25 - 05.47.03.21.png
    Desktop Screenshot 2021.04.25 - 05.47.03.21.png
    581.5 KB · Hit: 46

Avolay

80+ Gold

Efe Genç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Bilal Genç
Valoranta sadece sibirlendğinde giren ben bu konuya hem olumlu hem olumsuz bakıyorum

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Status