Neler Yeni

Valorant BERBAT Bir Oyun (Herkes Aynı Fikirde Olacak Değil)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Avolay

80+ Gold
Valoranta sadece sibirlendğinde giren ben bu konuya hem olumlu hem olumsuz bakıyorum
Ben mutluyken girip sinirli çıkanlardanım :(
Bu yüzden bırakmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama başlıkta "Valorant BERBAT bir oyun." yazmışsın, konu içeriğinde de aynı şekilde nesnel konuştuğun yerler var.
Fikrimi belirttiğim ve kendime dem vurduğum yeterince bellidir diye eklemeye gerek duymadığım alt metini ve başlık eklemesini ekledim.
Okur musun?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Dizginler senin elinde mi? Kendin için 1 haftalığına bu oyunları bırakıp dizi , film ve kitap gibi aktivitelere başlar mısın ? KALİTELİ olanlardan eğer diyorsan ki zaten yapıyorum arttır dostum :D
Kime göre neye göre kaliteli kardeşim. Adam oyun oynamaktan zevk alıyor ve buna zaman ayırıyor.

Avolay

80+ Gold
Kime göre neye göre kaliteli kardeşim. Adam oyun oynamaktan zevk alıyor ve buna zaman ayırıyor.
Bana göre "kardeşim"
Fikir belirtiyorum her şeye salça olup duyar kasmayın.
Alt metin ekledim zaten paragrafa.

Farkındayım öyle olduğunun onun bakış açısını anlamaya çalışıyorum orada biriyle birebir konuşurken başkasının dahil olmasından doğal olarak nefret ediyorum kusura bakma

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dizginler senin elinde mi? Kendin için 1 haftalığına bu oyunları bırakıp dizi , film ve kitap gibi aktivitelere başlar mısın ? KALİTELİ olanlardan eğer diyorsan ki zaten yapıyorum arttır dostum :D
dizi film ne işe yarıyor allah aşkına? bilgilendirici belgesel tarzı tarih filmlerinden harici boş diziler tamamen zaman kaybı en azından valorantta beynini çalıştırıyorsun, taktik düşünüyorsun, el ve motor becerini arttırıyorsun. dizi filmlerde ise sadece boş boş ekrana bakıyorsun bide arada bir komik olmayan esprilere gülüyorsun. başka?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Fikrimi belirttiğim ve kendime dem vurduğum yeterince bellidir diye eklemeye gerek duymadığım alt metini ve başlık eklemesini ekledim.
Okur musun?
Konuyu zaten okudum. Düzenlenmeden önceki halini.
İnsanlar övünüyor 1000Saat oynadım diye. Eline ne geçti dönüp baktığında? O sürede onlarca kitap ya da yüzlerce film bitirebilirdin ,
en basitinden IMDB 250 listesi.
İsteyen istediğini yapabilir. Özeleştiri yapıyorsan cümleni yanlış kuruyorsun.
Tek amaçları size dopamin vererek bağımlısı haline getirmek.
Hayır değil.
Bu 3 oyunda da insanlar RANK KASAYIM diyorlar bu sürede kafayı yemek , masaya yumruk atmak , sövmek gibi süreçlersen geçiyorlar.
Rekabetçi oyunların hepsinde, sadece oyunlar değil sinir ve stres vardır. Bunun dozunu insanların kendisi ayarlaması gerekmekte.

Avolay

80+ Gold
dizi film ne işe yarıyor allah aşkına? bilgilendirici belgesel tarzı tarih filmlerinden harici boş diziler tamamen zaman kaybı en azından valorantta beynini çalıştırıyorsun, taktik düşünüyorsun, el ve motor becerini arttırıyorsun. dizi filmlerde ise sadece boş boş ekrana bakıyorsun bide arada bir komik olmayan esprilere gülüyorsun. başka?
Dizi , filmler arasında ismini hatırlamadığım ama hayatımda hiç yanyana gelemeyeceğim gelsem bile aynı durumda olmayacağım insanların psikolojisini anladım.
En basitinden Mavi pijamalı çocuktu sanırım ismi(isim hafızam yok)

Konuyu zaten okudum. Düzenlenmeden önceki halini.

İsteyen istediğini yapabilir. Özeleştiri yapıyorsan cümleni yanlış kuruyorsun.

Hayır değil.

Rekabetçi oyunların hepsinde, sadece oyunlar değil sinir ve stres vardır. Bunun dozunu insanların kendisi ayarlaması gerekmekte.
Rekabetçi oyunların rekabet üzerine kurulu olduğu bir gerçek bu da dopamin oluyor birine karşı galip gelmek , kazanmak.
Direkt zihnimden akanı yazdım onu bunu derler demedim en doğal haliyle saf düşüncem bu ancak dediğim gibi burada hitap ettiğim aslında kendim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dizi , filmler arasında ismini hatırlamadığım ama hayatımda hiç yanyana gelemeyeceğim gelsem bile aynı durumda olmayacağım insanların psikolojisini anladım.
En basitinden Mavi pijamalı çocuktu sanırım ismi(isim hafızam yok)
kendi dertlerim yetmiyormuş gibi birde başkalarının durumlarına kafa yoramamam xd

Avolay

80+ Gold
kendi dertlerim yetmiyormuş gibi birde başkalarının durumlarına kafa yoramamam xd
Devam o zaman :D
Öylesine kafa dağıtmak için girilir bu arada Valorant ama düzgün olsun diye Ranked gireceksin sonra yemediğin küfür kalmayacak rahat rahat oynadığın için.
Bilmiyorum TRde herkes tryhard olmak zorunda gibi bir düşünce var Derecelide

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alnı öpülecek konu. Ben bu oyunlardaki hesaplarımı satmaya karar verdim zaten. Oynarken sinir hastası yapabiliyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Devam o zaman :D
Öylesine kafa dağıtmak için girilir bu arada Valorant ama düzgün olsun diye Ranked gireceksin sonra yemediğin küfür kalmayacak rahat rahat oynadığın için.
Bilmiyorum TRde herkes tryhard olmak zorunda gibi bir düşünce var Derecelide
trde oynuyorsan bunu demen çok normal :D gündüz saatinde paris 1 paris 2 londra - gece saatinde (02-08) tr gireceksin birde mümkünse 2 max 3 kişi gireceksin o zaman eğlenceli oluyor işte
aslında bende sinirleniyorum ama sinirlenirken bir yandan da eğleniyorum o yüzden umrumda olmuyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sadece Valorant değil oynadıklarım arasından R6 , CS:GO gibi oyunlar da berbat.

Tek amaçları size dopamin vererek bağımlısı haline getirmek.

İnsanlar övünüyor 1000Saat oynadım diye. Eline ne geçti dönüp baktığında? O sürede onlarca kitap ya da yüzlerce film bitirebilirdin ,
en basitinden IMDB 250 listesi.

Bu tür kendine kölelerden oluşan bir kitle kurmaya çalışan oyunlardan uzak durmak lazım.

Ucuz ama güzel hikaye oyunlarına yönelmek en güzel çözüm sanırım keşke ekonomi izin verseydi de her istediğimi alabilseydim o zaman kesinlikle bunların suratına bakmazdım.

R6 için ayrı bir parantez açıyorum
Oyunun hypeı çok yüksek o kadar da müthiş değil tüm raund boyunca adamı 10 saniye görüyorsun maks geri kalan bulmaya çalışmak ya da kurulmak. Aksiyonu düşük cidden.

CS:GO Zaten dopaminle kendine köle ordusu kurmuş bir oyun , bu kadar hileye toksiğe rağmen hala en çok oynanan oyunlardansa zaten pek sorgulamamak lazım.

Valorant CS: GO olma yolunda gidiyor özellikle smurfler büyük sorun oyunda

Bu 3 oyunda da insanlar RANK KASAYIM diyorlar bu sürede kafayı yemek , masaya yumruk atmak , sövmek gibi süreçlersen geçiyorlar.

MANTIKLI DEĞİL seni eğlendirmesi için var olan bir şeyi Rank kasmak amacıyla oynamak mantıklı değil.
Ki sana yeni hiçbir şey sunmayan her zaman aynı şeyler olan bu tür oyunları oynamaktansa cidden daha iyi aktiviteler var bilgisayar başında.

Hikaye oyunlarına erişimim oldukça yavaştan bırakacağım bu oyunları CSGO ve R6 zaten boş duruyor , Valorant'a da zaman geçsin diye Rank kaygısı olmadan giriyorum.
Türk insanının muhabbeti olmasa Valorant da bırakmıştım çoktan , gece geç saatlerde kaliteli bir kitle var.

Kısaca bu oyunların hayatımızı sömürdüğünü ve koca bir zaman kaybı olduğunu anlamalıyız , LOL de buna dahil edilebilir sanırım.

Bir gece yaptığım beyin fırtınasıdır , kullandığım üsluptan dolayı size hitap ettiğimi düşünmeyin hem oyunun mekaniğini hem de kendimi eleştiriyorum (1000 saat kısmı mesela)
valorantta smurflardan nefret ediyorum çünkü ne zaman bi oyuna girseler tabi kendisi elmas olduğu için çatır çutur kesiyor bizi ve sonra gg wp ezz ağlayın fenan diyor bu sinir bozucu

Avolay

80+ Gold
trde oynuyorsan bunu demen çok normal :D gündüz saatinde paris 1 paris 2 londra - gece saatinde (02-08) tr gireceksin birde mümkünse 2 max 3 kişi gireceksin o zaman eğlenceli oluyor işte
Geceleri iyi bayağı ama ben Türklerle yaptığımız muhabbeti seviyorum oyunda :D
O şekilde kendini kasmadan oynanır mı oynanrı kaymak gibi :D Bir şey katmıyor ama eğleniyorsun her şey bir şey katmak zorunda değil.
Yine de rekabetçi oyunları rank kasmak için oynamama kararı aldım :D
Mümkün olduğunca azaltacağım ayırdığım zamanı :)

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
En azından hayatımı sömürebilecek daha iyi bir şeyim yok, dizginler senin elinde zaten istediğini yaparsın.
Moruk aslında tam tersi para gider çalışırsın geri gelir sağlık gider belli bir yere kadar geri gelir ama zamanın asla geri dönüşü yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom