Neler Yeni

valorant birden donuyor

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Arda Yivli
Valorantta şu sıralar sıkıntı var ben ve arkadaşımda da aynı sorun oldu. (İkimizin de sistemleri eski değil ve sağlıklı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner
Valorantta şu sıralar sıkıntı var ben ve arkadaşımda da aynı sorun oldu. (İkimizin de sistemleri eski değil ve sağlıklı)
guncelleme gelsin artik ya mecbhr res atiyom pc ye oda iyun sonjnda afk kaldin diyip ban atio 1 saat ban yiyip duruyom

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,538
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
SSD'ye bad sector taraması yapılmaz zaten.

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
olay görüntüleyicide tam reset attığı saatte hangi hataları veriyor bakma şansınız varmı acaba

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
guncelleme gelsin artik ya mecbhr res atiyom pc ye oda iyun sonjnda afk kaldin diyip ban atio 1 saat ban yiyip duruyom
hdd sanmıştım bu arada ben pardon oyunu pencereli tam ekran diye bişi var öyle oyna bide oyun daha akıcı oluyor öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taner
hdd sanmıştım bu arada ben pardon oyunu pencereli tam ekran diye bişi var öyle oyna bide oyun daha akıcı oluyor öyle
fps sorunum yok zaten 300 fps falan aliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

olay görüntüleyicide tam reset attığı saatte hangi hataları veriyor bakma şansınız varmı acaba
reset atmiyo pc direk pc donuyo ama dc deki sesler falan geliyo benimde sesim onlara gidio ama alt tab falan atamiyorum ctrl alt del falan olmuyo hicbisey
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD'ye bad sector taraması yapılmaz zaten.
bi yardimci oluver be başkan sen yetkili birine benzion

Son düzenleme:
Top Bottom