Ekran Kartsız Görüntü Alamazsınki ZatenWindows 10 Pro
İntel Core i5 11400F
16 GB RAM
128 GB SSD
64 Bit işletim sistemi
Ekran Kartı Yok
60 Hz Monitör
alabileceğim en fazla FPS kaçtır ve oyuna drop girer mi?
reis işlemcinin ekran kartı var harici ekran kartından bahsettim kafan iyi mi senin?Ekran Kartsız Görüntü Alamazsınki Zaten
Lütfen ChatGPT mesajlarını yazmayın.Grok'un yanıtı;
Valorant'ı bu sistemle oynayıp oynayamayacağınızı ve alabileceğiniz FPS miktarını değerlendirelim:
- İşletim Sistemi: Windows 10 Pro, 64 Bit - Valorant için uygun.
- İşlemci: Intel Core i5 11400F - Bu işlemci, Valorant için yeterli performansı sağlar. Intel'in entegre grafikleri (Intel UHD Graphics 730) bu işlemcide mevcut, ancak ayrı bir ekran kartı olmadığı için performansı sınırlı olacaktır.
- RAM: 16 GB - Valorant için önerilen RAM'den fazla, bu iyi.
- Depolama: 128 GB SSD - Oyunu yüklemek için yeterli, ancak sistem ve diğer uygulamalar için de yer gerekeceğinden dolayı kısa sürede yetersiz kalabilir.
- Ekran Kartı: Yok - Bu en büyük darboğaz. Valorant, düşük sistem gereksinimleri ile bilinmesine rağmen, yine de bir ekran kartına ihtiyaç duyar. İşlemcinin entegre grafikleri ile oynamak mümkün olabilir ama optimal performans beklemeyin.
- Monitör: 60 Hz - FPS'iniz 60'ın üzerine çıkarsa bile, monitörünüz bunu gösteremeyecektir.
FPS ve Performans:
- FPS: İntel Core i5 11400F'in entegre grafikleri ile, düşük ayarlarda bile 60 FPS'in altında kalabilirsiniz, özellikle çatışma anlarında. Ayarları minimuma çekmeniz gerekebilir ama yine de 60 FPS'e ulaşmanız zor olabilir.
- Drop: Grafik işleme yükü arttığında, yani oyun içinde çok sayıda efektin veya karakterin olduğu yoğun çatışma anlarında, FPS drop (düşüşleri) yaşamanız oldukça olasıdır.
Sonuç:
- Valorant'ı bu sistemle oynamak teknik olarak mümkün olabilir ama performans oldukça düşük olacaktır.
- En fazla alabileceğiniz FPS, düşük ayarlarda ve ideal koşullarda bile muhtemelen 30-40 arası olur, ancak bu rakam sık sık daha da düşebilir.
- Oyun deneyiminiz, özellikle rekabetçi bir oyunda, tatmin edici olmayacaktır. Bir ekran kartı eklemek, performansı önemli ölçüde artıracaktır. En azından giriş seviyesi bir ekran kartı, oyun deneyiminizi büyük ölçüde iyileştirecektir.
Senin Kafan İyi Sanırım "F" Serisinde Dahili GPU Yok Git Biraz Araştırreis işlemcinin ekran kartı var harici ekran kartından bahsettim kafan iyi mi senin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen ChatGPT mesajlarını yazmayın.
Kanka Grok sana sistemini tek tek açıklamış işte 60 hz monitör ile kaç fps alacağını bilmiyorsun yapay zekanın yanıtına laf ediyorsun kabahat bende ki yardımcı olmaya çalışıyorum.reis işlemcinin ekran kartı var harici ekran kartından bahsettim kafan iyi mi senin?
Lütfen ChatGPT mesajlarını yazmayın.
Hocam belli ki yenisiniz. Mesajı yapay zekâya sorma aklı bende de var. Yapay zekâys sordurtmak uyarı sebebi. Kabahat bende seni raporlamıyorum.Kanka Grok sana sistemini tek tek açıklamış işte 60 hz monitör ile kaç fps alacağını bilmiyorsun yapay zekanın yanıtına laf ediyorsun kabahat bende ki yardımcı olmaya çalışıyorum.
reis kaç FPS alırım max söyleyecek misin?
Görüntü alamazsın ki FPS alasın.Hocam belli ki yenisiniz. Mesajı yapay zekâya sorma aklı bende de var. Yapay zekâys sordurtmak uyarı sebebi. Kabahat bende seni raporlamıyorum.
reis kaç FPS alırım max söyleyecek misin?
teşekkürler100 lerde bi fps alırsın 60hz ile gayet oynanır.
işlemcini yanlış biliyorsun muhtemelen , 11400f ile harici gpu olmadan görüntü alamazsın. 11400 dür o .teşekkürler