Intel(R) Core(TM) i5-7400 CPU @ 3.0 0GHz 3.00 GHz Geforce Gtx 1050ti/anakart gigabyte b250 m 8 gb ram var arkadaşın sıkıntısı açıkçası aynı evdeyiz normalde olmuyordu böyle bi sorun yeni yeni çıktıSistem?
Yükseltmeyide deneyin bi.en düşük ayarlar kanka
Kardeşim en düşük ayarlara aldığın zaman yük ekran kartından daha çok işlemciye biniyor o yüzden. ayarları orta-düşük seviyeye alırsan düzelir ve daha sağlıklı olur.en düşük ayarlar kanka
Arkadaki açık uygulamalara bakın.ısı değerlerine bakın. ekran kartı kullanımına bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yükseltmeyide deneyin bi.
yükseltmemizin sebebi ekran kartına daha çok yük vermekmiArkadaki açık uygulamalara bakın.ısı değerlerine bakın. ekran kartı kullanımına bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yükseltmeyide deneyin bi.
Yani Genelde Cs Valo Lol oynuyorum cs işlemci tabanlı lolde normal cpu zorlanmıyor ama valoda bilgisayarı kapatıcak şekle geliyor yaniYani, sayılır. başka oyunlarda değerler nasıl? mesela Daha GPU tabanlı oyunlarda
sıcaklık değerlerine nasıl bakıyorduk işlemcinin bu arada yüksek yaptım ayarları bi nebze düştü cpu ile gpu 80 90 arası gidip geliyorValorant ile alakalı problemdir o zaman. grafik ayarlarını deneyin. ayar düşürüp arttırın. Sıcaklık değerleri çok yüksek değilse sorun olmaz. diğer güncellemede belki düzelir. düzelmezse format atılabilir.
Sıkıntı olmaz o değerler.sıcaklık değerlerine nasıl bakıyorduk işlemcinin bu arada yüksek yaptım ayarları bi nebze düştü cpu ile gpu 80 90 arası gidip geliyor