Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorant Critical system error

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Resul Asaf Polat
Arkadaşlar maça başladığında bu hatayı veriyor çok fazla denedim bir keresinde bilgisayar kendine restart attı.
Dump dosyasını nasıl yükleyebilirim foruma ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
"Modası geçmiş sürücülerden, üçüncü taraf uygulamaları veya izin sorunları nedeniyle neden oldu."
Mesaj otomatik birleştirildi:

vanguard da ya da pc sürücülerinde sıkıtı olabilir. sistem neydi?

Fzt.Black

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Göker
bende de ekran donması oluyordu şöyle çözüm buldum. valorant sağ tık özellikler uyumluluk yönetici modda çalıştır ve ekran iyileştirmeleri kutucuklarını işaretle belki düzelir kesin çözüm değil tavsiyedir belki çözebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Resul Asaf Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RX 6650 XT R5 5500 CORSAİR VENGEANCE RGB RS 3200MHZ 8X2 RAM
ekran kartı sürücüm eski çünkü diğer sürücülerde ekran kartı driveri düzgün çalışmıyor

ve sadece dereceli maçta böyle oldu tam gaz, ölüm kalım savaşında sorun çıkarmadı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Resul Asaf Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimde sadece valorantın oluşturduğu hata dosyası var Windowsun minidump kısmında sadece bir dosya var ve arşive ekleme seçeneğini göremiyorum
1696592265291.png

valorantın hata raporu 3GB dan fazla

Tek olan dosya da burada

elimde valorantın kendi uygulamasının çıkarttığı hata raporları da var isterseniz onları da atabilirim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
elimde sadece valorantın oluşturduğu hata dosyası var Windowsun minidump kısmında sadece bir dosya var ve arşive ekleme seçeneğini göremiyorumAlıntıyı görüntüle

valorantın hata raporu 3GB dan fazla

Tek olan dosya da burada

elimde valorantın kendi uygulamasının çıkarttığı hata raporları da var isterseniz onları da atabilirim
Erişim istedim onaylar mısın?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
TPM kaynaklı bir sorun görünüyor. BIOS'u en son sürüme güncelle hocam:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 6202 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/motherboards-c.../helpdesk_bios/?model2Name=PRIME-A320M-C-R2-0
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-A320M-C-R2-SI-6202.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-A320M-C-R2-SI-6202.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.

Bunu yaptıktan sonra bir de Windows arama kısmına CMD yazıp Yönetici olarak çalıştır. Çalıştırdıktan sonra sfc /scannow yazıp entera bas. %100 olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Resul Asaf Polat
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 6202 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/motherboards-c.../helpdesk_bios/?model2Name=PRIME-A320M-C-R2-0
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-A320M-C-R2-SI-6202.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-A320M-C-R2-SI-6202.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.

Bunu yaptıktan sonra bir de Windows arama kısmına CMD yazıp Yönetici olarak çalıştır. Çalıştırdıktan sonra sfc /scannow yazıp entera bas. %100 olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.
Çok teşekkürler hocam sorun çözüldü iyi günler dilerim <3

Aras Tan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aras Tan Kilit

Minidump dosyalarını gönder bakalım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
Emre bey merhaba şuan benim valorantta aynı "critical error" hatası alıyorum rica etsem bana bi yardımcı olur musunuz
bilgisayar özelliği :
PC adı ; MSI Thin GF63 12VF
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12650H 2.30 GHz
Takılı RAM 16,0 GB
Nvidia RTX 4060 var
Intel(R)UHD Graphics
var lütfen yardımcı olursanız sevinirim :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
Emre bey merhaba şuan benim valorantta aynı "critical error" hatası alıyorum rica etsem bana bi yardımcı olur musunuz
bilgisayar özelliği :
PC adı ; MSI Thin GF63 12VF
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12650H 2.30 GHz
Takılı RAM 16,0 GB
Nvidia RTX 4060 var
Intel(R)UHD Graphics
var lütfen yardımcı olursanız sevinirim :D
Yeni konu açıp etiketler misin? Yakın zamanda sürücü güncellemesi ya da anti virüs programı gibi bir şey indirdin mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom