epic gamesde rocket league var ucretsiz onu almadıysan alıp oynayabılırsınArkadaşlar valorant oynuyorum ve genellikle maçlarım tilt geçiyor. Tilt olduğum da steam da ücretsiz oynanacak oyun önerisi istiyorum ve arkadaş ile
Pc özellikleri
ekran kartı :gt740m
işlemci:i7 4700MQ
ram:8gb
Onu birkaç kere oynamıştım ama tekrar oynamam muhtemelen yinede cevabın için teşekkür ederimepic gamesde rocket league var ucretsiz onu almadıysan alıp oynayabılırsın
Lol de daha da tilt olurum kanksLol oyna kafa rahatlatıyor
Gençleştim resmen bu kadar mı fark ederLol oyna kafa rahatlatıyor
Knk arkadaşın varsa mahalleden biraz yürüyün oturun dertlerinizi anlatın kola çekirdek yapın missArkadaşlar valorant oynuyorum ve genellikle maçlarım tilt geçiyor. Tilt olduğum da steam da ücretsiz oynanacak oyun önerisi istiyorum ve arkadaş ile
Pc özellikleri
ekran kartı :gt740m
işlemci:i7 4700MQ
ram:8gb
CS yi Valorant çıkana kadar oynadım ve Valorant çıktığında Valoranta geçtim CS yi de bırakma sebebim çok fazla hile olmasıydı 10 adamdan 11 i hileydiCS GO. Eğer ingilizcen varsa öneririm. Takımına çok uyumlu insanlar gelebiliyor ama unutma en az 20rütbe isen girmeni öneririm.
HaklısınCS yi Valorant çıkana kadar oynadım ve Valorant çıktığında Valoranta geçtim CS yi de bırakma sebebim çok fazla hile olmasıydı 10 adamdan 11 i hileydi
VALORANT>cs
Ama dediğim gibi prime hesapla girersen hile gelme olasılığı düşük olur. Yine de açan oluyor. Hiç önermedim say.CS yi Valorant çıkana kadar oynadım ve Valorant çıktığında Valoranta geçtim CS yi de bırakma sebebim çok fazla hile olmasıydı 10 adamdan 11 i hileydi
VALORANT>cs