Neler Yeni

Valorant da VAN-152 Alıyorum (yanlış konu başlığı açmışım)

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anlamadığım bir şekilde HWID ban yedim allahtan smurfümdeydim ana hesaptayken yemedim sorum şu ki Valorant da ki HWID banları permenent mı yoksa süreli mi onu merak ediyorum? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

EDİT: Canım kardeşlerim ve abilerim bakın boşa yere linç ediyorsunuz ticket attım fakat kaç gündür dönüş alamadım smurf hesapta girdiğim maçta videodaydım ve ondan önceki maçların çoğunda da videom açıktı hani ben orada bir sonuç alamadım en azından burada birileri bilgilendirme yapar dedim ve linç ediliyorum cidden üzücü...

EDİT2- cidden hayatımda ben bukadar gereksiz insanları bir arada görmedim ne diyeyim yazık kafanıza :) hadi bir forum serüveni de biter boşuna yazmayın gençler kapatıyorum sizin gibi gereksizlerle kafamı yormayacağım ayrıca 1 ay a açılıyor riot dan şimdi ticket geldi hadi iyi günler.

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
HWID öyle boş atılmaz Valorant'da çok zor , smurfde hack denediyseniz donanım banı yediniz AFİYET OLSUN
O bilgisayardan giriş yapamazsınız valoranta

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılmaz umarım
Sebep? hile kullanmadım veyahut herhangi third-party bir yazılım da kullanmadım biraz araştırdım bilgisayarımda crack li programlar ve keymaker lar var bu yüzdende yemiş olabilirsin dendi keşke neden diye başta bir sorsaydın bilmeden olayı yargılamak kötü oluyor.

Avolay

80+ Gold
Sebep? hile kullanmadım veyahut herhangi third-party bir yazılım da kullanmadım biraz araştırdım bilgisayarımda crack li programlar ve keymaker lar var bu yüzdende yemiş olabilirsin dendi keşke neden diye başta bir sorsaydın bilmeden olayı yargılamak kötü oluyor.
Kimse de gerçekten yemiyor şu Allah'ın banını

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nedense herkes üçüncü yazılım kurmuyor öyle ban yiyor ve smurfsun iyiki banlandın birdahada açılmaz umarım

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
geçmiş olsun. ticket atarak süresini öğrenebilirsiniz. ilk banları bazen 6 ay atıyorlar. o bilgisayardan başka hesapla giremezseniz ban süresince. (hile açtıysanız umarım sınırsızdır)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
HWID yiyince bir daha girilmiyor o bilgisayardan. Anakarta ban atıyorlar direkt.

Flamesa

80+ Silver
Yanlış bilmiyorsam hwid banı kaldırmak aynı bilgisayardan giriş yapmak için anakartı değiştirmek gerekiyor.

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Kimse de gerçekten yemiyor şu Allah'ın banını
Ticket attım ve video çekiyordum bandan önceki maçımda ticket da video da var ama bir dönüş alamayınca buraya girdim ve çok güzel bir linç girişimine maruz kalıyorum cidden üzücü :/

Avolay

80+ Gold
Ticket attım ve video çekiyordum bandan önceki maçımda ticket da video da var ama bir dönüş alamayınca buraya girdim ve çok güzel bir linç girişimine maruz kalıyorum cidden üzücü :/
crack dediğin şeyler nelerdi diye sorsam? Fotoğraflarını atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,989
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom