Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anlamadığım bir şekilde HWID ban yedim allahtan smurfümdeydim ana hesaptayken yemedim sorum şu ki Valorant da ki HWID banları permenent mı yoksa süreli mi onu merak ediyorum? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
EDİT: Canım kardeşlerim ve abilerim bakın boşa yere linç ediyorsunuz ticket attım fakat kaç gündür dönüş alamadım smurf hesapta girdiğim maçta videodaydım ve ondan önceki maçların çoğunda da videom açıktı hani ben orada bir sonuç alamadım en azından burada birileri bilgilendirme yapar dedim ve linç ediliyorum cidden üzücü...
EDİT2- cidden hayatımda ben bukadar gereksiz insanları bir arada görmedim ne diyeyim yazık kafanıza
hadi bir forum serüveni de biter boşuna yazmayın gençler kapatıyorum sizin gibi gereksizlerle kafamı yormayacağım ayrıca 1 ay a açılıyor riot dan şimdi ticket geldi hadi iyi günler.
EDİT: Canım kardeşlerim ve abilerim bakın boşa yere linç ediyorsunuz ticket attım fakat kaç gündür dönüş alamadım smurf hesapta girdiğim maçta videodaydım ve ondan önceki maçların çoğunda da videom açıktı hani ben orada bir sonuç alamadım en azından burada birileri bilgilendirme yapar dedim ve linç ediliyorum cidden üzücü...
EDİT2- cidden hayatımda ben bukadar gereksiz insanları bir arada görmedim ne diyeyim yazık kafanıza
Son düzenleme: