Valorant dusuk fps sorunu

Reaksiyon skoru
400
7500f vve 6700xt var bıos ve chıpset guncelledım oyun grafıklerıyle oynamaya basldım ama dusuk fps alıyorum sıcaklıklarım falan normal

Bağlantıda önerdiklerimi uygulayın.

AMD için görseldeki gibi Anti-lag hariç her şeyi kapat. Aşağıda 1-2 ayar daha yapılmış, onları değiştirmek sana kalmış. Ama burada Radeon ile başlayan ayarların çoğu oyunlarda sorunlara yol açıyor.

2026-03-05_07-16.webp

Bunları yaptıktan sonra sorun yaşarsanız, kaynak tüketimleri ve sıcaklıkları gösterecek şekilde video kaydı alıp atın.

Bağlantıda önerdiklerimi uygulayın.

AMD için görseldeki gibi Anti-lag hariç her şeyi kapat. Aşağıda 1-2 ayar daha yapılmış, onları değiştirmek sana kalmış. Ama burada Radeon ile başlayan ayarların çoğu oyunlarda sorunlara yol açıyor.

Alıntıyı görüntüle

Bunları yaptıktan sonra sorun yaşarsanız, kaynak tüketimleri ve sıcaklıkları gösterecek şekilde video kaydı alıp atın.
amdnın drıverında hıcbır ayar acık degıl ve konun basında da dedıgım gıbı sıcaklılarım normal

sorun tek valorantda degıl kcd1 de aynı sorun var ekran kartı kullanımı yuzde 50lıyı gecmıyor ama rdr 2 de bır sorun yok ayrıca ıslemcı kullanımı da yuzde 100 de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,679
Üyeler
189,686
Son üye
YıLMaZ10LAyN
Geri