Valorant düşük fps sorunu

Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar öncelikle monster abra a5 laptop ekran kartım GTX 1650 Tİ işlemcim ise intel core(tm) i5-10200h cpu@ 2.40GHz bilgisayarım var ama valorant oynarken en fazla 70 fps alıyorum bu 30'lara kadar düşüp yükseliyor aynı bilgisayardan arkadaşımda da var sadece onun 16 gb ram var (benim 8 gb ram) ve 1tb harddisk var o ise 130-150 arası fps alıyor ben o kadar ayarları düşürüp performans arttırdım ama hiç bir işe yaramıyor yardımcı olursanız sevinirim

Selam arkadaşlar öncelikle monster abra a5 laptop ekran kartım GTX 1650 Tİ işlemcim ise intel core(tm) i5-10200h cpu@ 2.40GHz bilgisayarım var ama valorant oynarken en fazla 70 fps alıyorum bu 30'lara kadar düşüp yükseliyor aynı bilgisayardan arkadaşımda da var sadece onun 16 gb ram var (benim 8 gb ram) ve 1tb harddisk var o ise 130-150 arası fps alıyor ben o kadar ayarları düşürüp performans arttırdım ama hiç bir işe yaramıyor yardımcı olursanız sevinirim
Isınıyordur büyük ihtimal. Msi afterburner programı ile sıcaklıklara bakın oyun içinde.

ama bilgisayari yeni actigimda da oluyor hemen isinir mi
Laptop bu belli olmuyor 1dk hava alamasa ya da doğru hava akışı yakalayamasa hemen parçalar ısınıyor ve performanstan ödün vererek ısıyı düşürüyor diğer arkadaşın da dediği gibi oyun içinde msi afterburner ile sıcaklıkları bi gör

ama bilgisayari yeni actigimda da oluyor hemen isinir mi
Monster zaten soğutma açısından kötü (çoğu modelleri) bir marka. Isınır yani Monster bu belli olmaz siz dediğim gibi kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,557
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri