Neler Yeni

Youtube Valorant editim nasıl olmuş? #3

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
gelişir ama neden premier pro vb değilde mobil appler? pcde çok daha profosyenel işler yapabilirsin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
gelişir ama neden premier pro vb değilde mobil appler? pcde çok daha profosyenel işler yapabilirsin.
Onları öğrenmeye çalışıyorum ondan dolayı :D Bu aralar da fırsatım olmuyor.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

TamerKs

80+ Silver

Edit mobile ile yapılmıştır.
Uygulamalar; VN video editor, VMix ve İnshot.
Bazı yerlerde 1080p değil de 720p gibi çıkma nedeni vmix uygulamasından kaynaklı.
Diğer videolarıma bakarak da yorumlarda bulunabilirsiniz.
Oha lan çok iyiii

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Biraz eleştiricem ama öncelikle güzel olduğunu söyleyeyim beğendim beni rahatsız eden tek şey bazı yerlerde görüntüyü tuhaflaştıran gereksiz efektler diyebilirim onun dışında bir örnek üzerinden göstericem:

(Kaldırıldı)

bunu geçen yapmıştım kaldırmadan önce gösteriyim dikkat edersen cinematic barlar var ve color atılmış halde yani ekstra bir renk var videoda, bu tarz daha hoş gözükmesini sağlicak şeylerde yapabilirsin, edit yapmaya devamm.

Son düzenleme:

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Chrollo04

80+ Bronze
Yavaşlattığın kısımlarda sanki fps düşmüş gibi gözüküyor rahatsız ediyor, videonun kalitesi bazı yerlerde düşüyor ve daha akıcı olabilir ama yine iyi olmuş

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
beni rahatsız eden tek şey bazı yerlerde görüntüyü tuhaflaştıran gereksiz efektler diyebilirim
Hocam vmix uygulamasında çözemediğim bir sorun o maalesef.
bunu geçen yapmıştım kaldırmadan önce gösteriyim dikkat edersen cinematic barlar var ve color atılmış halde yani ekstra bir renk var videoda, bu tarz daha hoş gözükmesini sağlicak şeylerde yapabilirsin, edit yapmaya devamm.
Tabi ki devam hocam durmayı düşünmüyorum kendimi daha da geliştireceğim editiniz gerçekten güzel olmuşş elinize sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavaşlattığın kısımlarda sanki fps düşmüş gibi gözüküyor rahatsız ediyor, videonun kalitesi bazı yerlerde düşüyor ve daha akıcı olabilir ama yine iyi olmuş
Teşekkür ederim değerlendirmen için dahaa iyi yapmaya çalışacağım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam vmix uygulamasında çözemediğim bir sorun o maalesef.

Tabi ki devam hocam durmayı düşünmüyorum kendimi daha da geliştireceğim editiniz gerçekten güzel olmuşş elinize sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim değerlendirmen için dahaa iyi yapmaya çalışacağım.

Bol bol anlatan videolar izle araştır kısa zamanda çözersin bir dağ gibi duran karmaşık program bi anda çocuk oyuncağı olur :D.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bol bol anlatan videolar izle araştır kısa zamanda çözersin bir dağ gibi duran karmaşık program bi anda çocuk oyuncağı olur :D.
Ben de ondan biraz korkuyorum uygulama biraz karışık gibi geliyor ama öğrendikten sonra çok basit olacağından da eminim :D
Onun için finallerimin bitmesini bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,552
Üyeler
163,842
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom