Onları öğrenmeye çalışıyorum ondan dolayı Bu aralar da fırsatım olmuyor.gelişir ama neden premier pro vb değilde mobil appler? pcde çok daha profosyenel işler yapabilirsin.
Bunu bakmanı tavsiye ederim.Onları öğrenmeye çalışıyorum ondan dolayı Bu aralar da fırsatım olmuyor.
rica ederimTeşekkür ederim.
Oha lan çok iyiii
Edit mobile ile yapılmıştır.
Uygulamalar; VN video editor, VMix ve İnshot.
Bazı yerlerde 1080p değil de 720p gibi çıkma nedeni vmix uygulamasından kaynaklı.
Diğer videolarıma bakarak da yorumlarda bulunabilirsiniz.
Hocam vmix uygulamasında çözemediğim bir sorun o maalesef.beni rahatsız eden tek şey bazı yerlerde görüntüyü tuhaflaştıran gereksiz efektler diyebilirim
Tabi ki devam hocam durmayı düşünmüyorum kendimi daha da geliştireceğim editiniz gerçekten güzel olmuşş elinize sağlık.bunu geçen yapmıştım kaldırmadan önce gösteriyim dikkat edersen cinematic barlar var ve color atılmış halde yani ekstra bir renk var videoda, bu tarz daha hoş gözükmesini sağlicak şeylerde yapabilirsin, edit yapmaya devamm.
Teşekkür ederim değerlendirmen için dahaa iyi yapmaya çalışacağım.Yavaşlattığın kısımlarda sanki fps düşmüş gibi gözüküyor rahatsız ediyor, videonun kalitesi bazı yerlerde düşüyor ve daha akıcı olabilir ama yine iyi olmuş
Hocam vmix uygulamasında çözemediğim bir sorun o maalesef.
Tabi ki devam hocam durmayı düşünmüyorum kendimi daha da geliştireceğim editiniz gerçekten güzel olmuşş elinize sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim değerlendirmen için dahaa iyi yapmaya çalışacağım.
Ben de ondan biraz korkuyorum uygulama biraz karışık gibi geliyor ama öğrendikten sonra çok basit olacağından da eminimBol bol anlatan videolar izle araştır kısa zamanda çözersin bir dağ gibi duran karmaşık program bi anda çocuk oyuncağı olur .