Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,734
Yani sıradışı bir şey yok her zaman gördüğümüz editler gibi ama itici değil eline sağlık
güzel edit hocam gelişirMobilden yaptım. Daha da klip ekliyip uzatacağım. Sizce nasıl olmuş? Pc den yapabilirim ama hiç tecrübem yok onda. Sistemim imzamda, ne önerirsiniz? Videoyu ekleyeceğim birazdan.
Tabi hocam özellikle bu editlerde bence 720P 60FPS Full HD 30FPS den daha iyidir. Peki direk maçı mı kayıt alacağız başından?Daha yuksek fps de kaydedip yavaslatirke. Daha smooth yapabilirsin onun disinda ekrana yazilan yazilari gelistirmen lazim bence arkadasim editor oda benim videolarimi editlerken yuksek fps de kayit almami soylemisti
Aninda yeniden oynatma vardi onda varsa yuksek fps li kayit ordan alinabilir benceTabi hocam özellikle bu editlerde bence 720P 60FPS Full HD 30FPS den daha iyidir. Peki direk maçı mı kayıt alacağız başından?
rica ederim <3Çok iyi hocam telefondan yaptığım için istediğim şeylerin hepsi olmuyor. Bilgisayardan yapmak istiyorum fakat After Effects' de 8 RAM iş yapar mı tıkanır mı korkum var. After Effects kullanmayı bilsem uğraşırım. Şu saber efekti özellikle çok seviyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam hocam birdahakine dikkat edeceğim.
Teşekkür ederim hocam. Xbox Game Bar'dan görüntü yakalamayı kullanıyorum son 30 saniye. 30 FPS aslında görüntünün kendisi. Başka kayıt programlarımda var fakat yer sıkıntı olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.