conveyor belt overlord
80+ Silver
eğlenebileceğim yada eğlenceli olan karaketr öenrisi
Son düzenleme:
Trollememenden yanayım her gün troller yüzünden insanların oyun zevki bozuluyorTrolleyebileceğim yani ben yoru düşünüyorum
kesinlikle reyna alıp sage gibi oynamalısınTrolleyebileceğim yani ben yoru düşünüyorum
Rank maçlarına girip trollemezsin umarım.Trolleyebileceğim yani ben yoru düşünüyorum
ranklı girme phoenixTrolleyebileceğim yani ben yoru düşünüyorum
Cidden trol yapıca eğleniyor musun?Trolleyebileceğim yani ben yoru düşünüyorum
arkadaşlar siz yanlış anladınız yapmak istediğim şey atıyorum takımda jett varken ve phoneix aldığımda jet smoke atıp bende flash attıktan sonra ninja defuse tarzı şeyler yapmnakranklı girme phoenix
Phoenix en fazla trol yapabiliceğin karakterdir.Rank maçlarına girip trollemezsin umarım.kesinlikle reyna alıp sage gibi oynamalısınTrollememenden yanayım her gün troller yüzünden insanların oyun zevki bozuluyorPhoenix. AMA TROLL YAPMA!Umarım ban yersin takımı sabote etme gerekçesi ile.
Cidden trol yapıca eğleniyor musun?
arkadaşlar siz yanlış anladınız yapmak istediğim şey atıyorum takımda jett varken ve phoneix aldığımda jet smoke atıp bende flash attıktan sonra ninja defuse tarzı şeyler yapmnak
Phoenix en fazla trol yapabiliceğin karakterdir.
SağolunRaze çünkü zıplayarak düşmanlarını halt edebilirsin.Bolca antrenman Q ve Ultisini öğrenmen gerekir.