gönderdim. bakalım verecekler mi ?Riotun valorant sitesinden hesabinla giriş yap üste destek yaziyor bilet göndere bas ordan yazdım
Bunlar 20 10 VP gibi. Silah paralarının. Tamamen doğru düzgün ayarlanamamasından dolayı veriliyor.konuyu açma nedenim daha eski , farklı platformdaki konularda artık vp vermiyorlar istedim vermediler gibi yorumların olmasıydı hesabımda 1750 vp vardı 25 vp eksikti istedim verdiler. Eğer sizde isterseniz veriyolar konuma napim yazanlar olucaktır amacım valorant oyuncularını bilgilendirmek.
verdiler mi sana?gönderdim. bakalım verecekler mi ?
Veriyorlar dostum 40 50 vp rpyi falan. Eski konuları yükseltmemeye özen göster bir dahaki sefereverdiler mi sana?
konu taa m.ö 871 den kalmış usta xdverdiler mi sana?
15-20 oldu mu veriyorlar en fazla Artık eskisi kadar cömert değiller. Satın alınabilinen en düşük vp’nin %10’u.verdiler mi sana?
benim 1670 vp eksik verirler mi kikonuyu açma nedenim daha eski , farklı platformdaki konularda artık vp vermiyorlar istedim vermediler gibi yorumların olmasıydı hesabımda 1750 vp vardı 25 vp eksikti istedim verdiler. Eğer sizde isterseniz veriyolar konuma napim yazanlar olucaktır amacım valorant oyuncularını bilgilendirmek.
harbi fglhjdfgkdf kim hortlarttı bunukonu taa m.ö 871 den kalmış usta xd