4060 ti ve 11400f var 300ü geçiyor benim?rtx 4060 ve i5 12400f var ama 300 üstü göremiyorum
r5 3600x ve 2070s ile 150fpsrtx 4060 ve i5 12400f var ama 300 üstü göremiyorum
4060 ti ve 11400f var 300ü geçiyor benim?
olum adam problemim var çözün demiş fps yarıştırıyosunuz allah akıl fikir versinr5 3600x ve 2070s ile 150fps
benzer bi sorunu yaşadığımda ddu ile ekran kartı driverını sil yükle yaptığımda çözülmüştü böyle anormal fps düşüşleri genelde işlemciden değil de ekran kartından kaynaklı oluyorrtx 4060 ve i5 12400f var ama 300 üstü göremiyorum
denerim onu valla bende anlamadım neden fps yarıştırıyorlar merak etmiyoruz yani burda bi sorun var 200-250 fps görüyorum sadece bunlarda şu kadar fps alıyorum diyolar tamam sizsinizolum adam problemim var çözün demiş fps yarıştırıyosunuz allah akıl fikir versin
Mesaj otomatik birleştirildi:
benzer bi sorunu yaşadığımda ddu ile ekran kartı driverını sil yükle yaptığımda çözülmüştü böyle anormal fps düşüşleri genelde işlemciden değil de ekran kartından kaynaklı oluyor
raminiz kaç gbdenerim onu valla bende anlamadım neden fps yarıştırıyorlar merak etmiyoruz yani burda bi sorun var 200-250 fps görüyorum sadece bunlarda şu kadar fps alıyorum diyolar tamam sizsiniz
16 gb xmp ayarları falanda yapılıraminiz kaç gb
boşver aldırış etme dediğim gibi önceliğin ekran kartıyla ilgili bir şeyleri fixlemek olsun. ddu'yu ilk fırsatta denedenerim onu valla bende anlamadım neden fps yarıştırıyorlar merak etmiyoruz yani burda bi sorun var 200-250 fps görüyorum sadece bunlarda şu kadar fps alıyorum diyolar tamam sizsiniz
valorantta cok ilginc ya4070super 7600 ile rekabete dayalıda min400 max 650
Ölüm kalımda ort 550 600 görüyorum
360 hz monitörü varsa 300fps alması onun için sorun diğerine gelecek olursak fazla fps input lagı düşürmektebilmediğim için soruyorum arkadaşlar bu kadar fazla fps almak önemli mi gerçekten ? ekranım 165hz ise ona sabitlerim ben genelde amacı var mı bunun
500-600 lerin ekran tazeleme hızından yüksek olunca fark yaratacağını düşünmüyorum yırtılma falan olmuyor mu
monitör 240 hz minimum 250 falan olması lazım ona göre bu sistemi alıyoruz zaten o civarlarda gelmezse sorun olurbilmediğim için soruyorum arkadaşlar bu kadar fazla fps almak önemli mi gerçekten ? ekranım 165hz ise ona sabitlerim ben genelde amacı var mı bunun
500-600 lerin ekran tazeleme hızından yüksek olunca fark yaratacağını düşünmüyorum yırtılma falan olmuyor mu
hocam eve gidince tekrardan silip yüklücem olmazsa yazarım zaten teşekkürlerboşver aldırış etme dediğim gibi önceliğin ekran kartıyla ilgili bir şeyleri fixlemek olsun. ddu'yu ilk fırsatta dene