valorant gece pazarımdan ne alınır

dostum güncel olarak altın 1 im plat 3 deydim ve son olarak 3 ranked maç attım ve bıraktım ne kaynağı Allah rızası için 2 dk valoran ile ilgili kötü yorumlara baksan dediğimi anlayacaksın 2021 den beri oynuyorum fazlasıyla map ve karakter yaptılar cümlesine kendin bile inanmadın biliyorum ve 10-17 yaş arası Allaha Kitaba herkesin anasına bacısına söven veletlerden başka veya kendini boostlatma karşılığında fotoğraflarını atan kızlar harici kimler oyunu oynuyor
Sizin dediğiniz şeyin oyunla alakası yok . Veletler her oyunda karşına çıkabilir. Veya sürekli küfür edenler . Ama bunda oyunun hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen bizim milletimizin sorunu . Sürekli küfür etmek ülkemizin başlıca soruna bence .
Ayrıca çocukların eline telefon pc verip basindan atan ebeveynler çok fazla .
Yani sorun kısaca biziz.

iyi ki bi gece pazarı sordum ne tartışınız la

dostum güncel olarak altın 1 im plat 3 deydim ve son olarak 3 ranked maç attım ve bıraktım ne kaynağı Allah rızası için 2 dk valoran ile ilgili kötü yorumlara baksan dediğimi anlayacaksın 2021 den beri oynuyorum fazlasıyla map ve karakter yaptılar cümlesine kendin bile inanmadın biliyorum ve 10-17 yaş arası Allaha Kitaba herkesin anasına bacısına söven veletlerden başka veya kendini boostlatma karşılığında fotoğraflarını atan kızlar harici kimler oyunu oynuyor
TR sunucusunda oynuyorsan o senin kendi hatan, betadan beri bu oyunu oynuyorum, adamlar 2 yılda 4 tane karakter ve 2 tane dereceli map ve ayrıca yeni oyun modu ve onların haritasını getirdiler burada bariz bi şekilde yenilik vardır. TR sunucusu hakkında söylediklerine katılıyorum gerçekten çok garip ve değişik insanlar var ve ne yazık ki bu insanlardan hiç bi türlü kurtulamazsın bu sorun valorantla alakalı bir şey değildir tamamen bizim insanlığımızla alakalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wolfteam'e laf mı attın sen şimdi gerçek fps oyunu oynamadığın belli ulan hangi oyunda hem silahla ateş edip hem kurtla takla atabildin he ahjsdajklhsdasdad
Do dostummm aklıma ortaokul zamanlarımı getirdin... Hey gidi klan savaşları, wolfteamin yeri bende ayrıdır 👑👑

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,956
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri