FLSDGOHSDBHOJGFSDBLHIGBSDLGBSDOJGSBDŞOGBSDOGSUnlost fps arttırma mı denedin daha önce ?
Küçük bir soru oyunun not defteri kısmına girip birşeyleri değiştirdiysen böyle olur. Unlost abim çok sağol 1000 fps alıyorum ama karakterler yok.Alıntıyı görüntüle
merhaba yaklasık 1 yıl boyunca boyle kullanıyorum ama hıc bi çozum yolu bulamadım acaba bilgisi olan varsa paylaşabşlşrmş neden oluyor
Denedim ama bu sonuc bulamadimgrafik ayarlarıyla oyna
bazen sistemsel veya sunucundan kaynaklı bu tip bazlı hatalar olabiliyor.
bilgisayar özellikleriniz nelerdir? genelde işlemcinin düşük olması yada ram yetersizliğinden yapar bunu.Alıntıyı görüntüle
merhaba yaklasık 1 yıl boyunca boyle kullanıyorum ama hıc bi çozum yolu bulamadım acaba bilgisi olan varsa paylaşabşlşrmş neden oluyor
eğer çok bir dosyan yoksa ve internetin iyiyse format atmayı dene.Denedim ama bu sonuc bulamadim
işlemcin düşük bir model galibaAlıntıyı görüntüle
Islemcim i5 2400bilgisayar özellikleriniz nelerdir? genelde işlemcinin düşük olması yada ram yetersizliğinden yapar bunu.
normal kanka o zaman işlemci yetersiz kalıyor i5 2400 eski bir işlemci artık.Islemcim i5 2400
Ram 10gb 1600mhz
Gtx 750