Jude
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 630
geldiLa battle pqss gelmişmi yeni?
geldiLa battle pqss gelmişmi yeni?
Sezon yenilendiğine göre?La battle pqss gelmişmi yeni?
çöp bence bu pass geçenki müthişmeldiLa battle pqss gelmişmi yeni?
Sondaki bıçak nasıl oyundaysanız fotosunu atarmısınız bzide net yok oyuna giremiyorum.geldi
çöp bence bu pass geçenki müthişmeldi
viperın zehrinin olduğu bir bıçak xd güze değil animasyonu falan yok glbSondaki bıçak nasıl oyundaysanız fotosunu atarmısınız bzide net yok oyuna giremiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
girelim cuma falan yazarım özeldenknk sonra gireriz dersim var
bronz 2
Hm hani normal.bıcak gibi sadece ortasında viper ın şeyi var zehri gibi o dimi?viperın zehrinin olduğu bir bıçak xd güze değil animasyonu falan yok glb
internetin imzadaki gibiyse nasıl 18 dkya benim 35 downloadım var 5 dk sürmedi bileEvet arkadaşlar güncelleme geldi, hayırlı uğurlu olsun.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adam anlık indiriyor. Herkes aynı dakikada yaparsa düşer. Epic Games anlayışı da böyle.internetin imzadaki gibiyse nasıl 18 dkya benim 35 downloadım var 5 dk sürmedi bile
Hm hani normal.bıcak gibi sadece ortasında viper ın şeyi var zehri gibi o dimi?
Güncelleme geldiği an indirenlerdenim. Güncelleme sırasında modem arayüzünü de kontrol ettim. Kullanım otomatik olarak sıfırlanıyor. Yani bir bant genişliği sınırlandırması var gibi. Kullanım hep değişiyor.internetin imzadaki gibiyse nasıl 18 dkya benim 35 downloadım var 5 dk sürmedi bile
Artık max Plat 3 başlatıyor, Immortal tek bir rank oldu ve %1 lik kısım olabiliyor, Radiant olmak için de kendi bölgende Top 500 de olman gerekiyortenZ i plat 3 başlatan oyun size neler yapar arkadaşlar 1-2 gün dereceli girmeyin xD
oni phantom gelmiş çökem hemen
bölgen dediği avrupa bu arada artık radiant göremicez çokArtık max Plat 3 başlatıyor, Immortal tek bir rank oldu ve %1 lik kısım olabiliyor, Radiant olmak için de kendi bölgende Top 500 de olman gerekiyor
Animasyonu yok dimi?