VALORANT Güncellemesi Geldi!

5 maç kazanma şartı gelmiş. Tek umudum ordaki 5 ini kazanıp en kötü Altın 2-3 başlamak. Bronz, Gümüş, demirdekilerin hepsi baitci. Ölünce habire küfür ediyorlar. 5 maç ard arda kazanıp maksimum plat 1 olunabiliyormuş yani oyunun ilk günlerinde full radyant ve immocular olacak. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetin imzadaki gibiyse nasıl 18 dkya benim 35 downloadım var 5 dk sürmedi bile
Adam anlık indiriyor. Herkes aynı dakikada yaparsa düşer. Epic Games anlayışı da böyle.

Hm hani normal.bıcak gibi sadece ortasında viper ın şeyi var zehri gibi o dimi?
1610518119378.png

internetin imzadaki gibiyse nasıl 18 dkya benim 35 downloadım var 5 dk sürmedi bile
Güncelleme geldiği an indirenlerdenim. Güncelleme sırasında modem arayüzünü de kontrol ettim. Kullanım otomatik olarak sıfırlanıyor. Yani bir bant genişliği sınırlandırması var gibi. Kullanım hep değişiyor.

tenZ i plat 3 başlatan oyun size neler yapar arkadaşlar 1-2 gün dereceli girmeyin xD

oni phantom gelmiş çökem hemen
Artık max Plat 3 başlatıyor, Immortal tek bir rank oldu ve %1 lik kısım olabiliyor, Radiant olmak için de kendi bölgende Top 500 de olman gerekiyor

Artık max Plat 3 başlatıyor, Immortal tek bir rank oldu ve %1 lik kısım olabiliyor, Radiant olmak için de kendi bölgende Top 500 de olman gerekiyor
bölgen dediği avrupa bu arada artık radiant göremicez çok :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,235
Üyeler
189,050
Son üye
Arifcetin
Geri