Neler Yeni

Yardım Valorant Haksız Yere 168 Saat Uzaklaştırma Aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
Arkadaşlar İstanbulda yaşayan insanlar bilir saat gece 2 gibi elektrik birkaç dakikalığına gider gelir. Şebeke değişim saatidir. Ben rekabetçi girdim ve elektrik gidince İnternet bağlantım koptu. Yeniden bağlanma gibi Bi durum sunmadan ban yedim tam 168 saat karşımda yetkili olsa döverim o kadar öfkeliyimki!!! Destek ekibine posta attım otamatik robot bağlamışlar anında sürenizi bekleyin yanıtı geldi RESMEN REZALET
Ne yapabilirim???

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Arkadaşlar İstanbulda yaşayan insanlar bilir saat gece 2 gibi elektrik birkaç dakikalığına gider gelir. Şebeke değişim saatidir. Ben rekabetçi girdim ve elektrik gidince İnternet bağlantım koptu. Yeniden bağlanma gibi Bi durum sunmadan ban yedim tam 168 saat karşımda yetkili olsa döverim o kadar öfkeliyimki!!! Destek ekibine posta attım otamatik robot bağlamışlar anında sürenizi bekleyin yanıtı geldi RESMEN REZALET
Ne yapabilirim???
Maalesef beklemek...
Bende de durum aynı sayılır

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,934
İsim
.
Bende de lolde dereceli maçta gitmişti aynı saatte. Seninki yine iyi ben perma ban yedim :D. Ne kadar destek talebi açarsam açayım otomatik olarak kapatıldı. Başka hesaptan hesabımın nickini de bırakarak aynı şekilde talep açtığımda da cevap alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de lolde dereceli maçta gitmişti aynı saatte. Seninki yine iyi ben perma ban yedim :D. Ne kadar destek talebi açarsam açayım otomatik olarak kapatıldı. Başka hesaptan hesabımın nickini de bırakarak aynı şekilde talep açtığımda da cevap alamıyorum
Ya saçmalık yemin ediyorum yetkili biri çıksa telefonda her dilde güzel şeyler dile getiricem🤬, gecenin bu saatinde uğraştığım şeye bak bugün boş günüm başlangıcı mükemmel oldu.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,934
İsim
.
Ya saçmalık yemin ediyorum yetkili biri çıksa telefonda her dilde güzel şeyler dile getiricem🤬, gecenin bu saatinde uğraştığım şeye bak bugün boş günüm başlangıcı mükemmel oldu.
Hocam sizin için de iyi olur, bir süre toxic takım arkadaşlarından uzak durmuş olursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,934
İsim
.
Böyle bişey olabilirmi ya, satın alınacak bişey olsa anında görüntülü bile aralar, adam epostaya bile robot atamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya asıl toxicliği şuan riot games yapıyo
Ona yapacak cidden bir şey yok hocam, tek yapacağınız şey beklemek maalesef

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bunu doğrulayamayacakları için yapılacak bir şey yok. Kaldı ki bir oyun için bu raddeye gelmişseniz uzaklaşmanız isabetli bir karar olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökdeniz
Bunu doğrulayamayacakları için yapılacak bir şey yok. Kaldı ki bir oyun için bu raddeye gelmişseniz uzaklaşmanız isabetli bir karar olabilir.
Öyle bişey olabilirmi resmen 40 50 yaşındaki bir amcanın konuşması bu, arkadaşım ben bir müşteriyim ve benim almak istediğim desteği, karşılanmasını beklediğim taleplerimin yerine getirilmemesi hakkında konuşuyorum. Ben ekmeğimi buradan çıkarıyorum. Sen bana uzaklaşmaktan bahsediyorsun hemde 7 gün

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Öyle bişey olabilirmi resmen 40 50 yaşındaki bir amcanın konuşması bu, arkadaşım ben bir müşteriyim ve benim almak istediğim desteği, karşılanmasını beklediğim taleplerimin yerine getirilmemesi hakkında konuşuyorum. Ben ekmeğimi buradan çıkarıyorum. Sen bana uzaklaşmaktan bahsediyorsun hemde 7 gün
Tamam kanki sen git yetkili birini ara bulunca döversin artık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ne yapabilirim???
Elektriğin kesildiği saatler belli değil mi? O zamanda oyuna girmeyeceksin bir daha, olup biticek. Ban yemen tecrübe olmuş.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,808
İsim
Taha yücel
Ne yapabilirim???
Bilet attiysan robot cevap veriyor sonra sana geri dönüş yapiyorlar dige biliyorum ben başka bir konuda bilrt atmistim banada dönüş yaptilar 1 günde

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet Aydın
Bu haksız yere ban yemek olmuyor maalesef. Sen oyunu terketsen de internet gitse de olay aynı. Sen maçtan ayrılmış sayılıyorsun. Sonuç olarak bunun oyunla bir alakası yok. Haksız yere ban değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,741
Üyeler
169,614
Son üye
Yasoo14
Top Bottom