M musaff 80+ Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 176 Reaksiyon skoru 11 Bugün, 14:12 #1 şu an da mağazama geçenlerde gelen anomali kelebek bıçak vsr yükseltme yapmadım kullanmadım dün msğazama ex.o kılıcı geldi sizce kelebeği iade edip kılıcı mı alayım yoksa birkaç gün daha bekleteyim de daha iyi bir şey gelir mi
şu an da mağazama geçenlerde gelen anomali kelebek bıçak vsr yükseltme yapmadım kullanmadım dün msğazama ex.o kılıcı geldi sizce kelebeği iade edip kılıcı mı alayım yoksa birkaç gün daha bekleteyim de daha iyi bir şey gelir mi
SyFox 80+ Bronze Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1,707 Reaksiyon skoru 459 Bugün, 14:14 #2 Bu nasıl konu hocam hangisi hoşuna gidiyorsa onu al
M musaff 80+ Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 176 Reaksiyon skoru 11 Bugün, 14:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SyFox yazmış: Bu nasıl konu hocam hangisi hoşuna gidiyorsa onu al Devamı için tıklayın... sadece öneri almak istedim hocam aktif olarak ora bıçak kullanıyorum
SyFox yazmış: Bu nasıl konu hocam hangisi hoşuna gidiyorsa onu al Devamı için tıklayın... sadece öneri almak istedim hocam aktif olarak ora bıçak kullanıyorum
SyFox 80+ Bronze Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1,707 Reaksiyon skoru 459 41 dakika önce #4 Ben oni pençe severim mesela kimse sevmiyor ama ne kadar önemli