Neler Yeni

Valorant Hesabı Aldım, Dolandırıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan kaytaz
bundan yaklaşık 2 ay önce valorant hesabı satın aldım 600 tl civarı adam 1 ay sonra hesabı benden geri aldı kendisi reşit değil ama bilgileri bende dava açabilir miyim ona ? dava açtım diyelim kazanır mıyım ? sonuç çıkar mı?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
bundan yaklaşık 2 ay önce valorant hesabı satın aldım 600 TL civarı adam 1 ay sonra hesabı benden geri aldı kendisi reşit değil ama bilgileri bende dava açabilir miyim ona ? dava açtım diyelim kazanır mıyım ? sonuç çıkar mı?
Riot hesabı satışı yasak diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
bundan yaklaşık 2 ay önce valorant hesabı satın aldım 600 TL civarı adam 1 ay sonra hesabı benden geri aldı kendisi reşit değil ama bilgileri bende dava açabilir miyim ona ? dava açtım diyelim kazanır mıyım ? sonuç çıkar mı?
Turkiyedeki adalet sisteminde bisey bekleme

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali Mert Okuducu
Hesap alım satımı yasak diye biliyorum. bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.

FareV

80+ Bronze
Normalde 18 yaşından aşağısında kilere dava açabiliyorsun fakat hesap paylaşımı yasak olduğundan dolayı hiçbir türlü dava açma hakkına sahip değilsin direk kaybedersin.
Boşuna daha çok paran gider.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
hesap satışı yasak olduğu için dava açtığında olumlu sonuç alacağını düşünmüyorum ya çocuğu ikna edeceksin ya da ailesini ikna edeceksin başka çözüm yok gibi gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Hesap alıp satmak yasak olduğu için riot yardımcı olmaz gerçekte tanıyorsan dövmeni veya dövdürtmeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi yaptığıda ayrı suç
Dövmeni ve dövtürmeni skjdjskdkd 😂😂 iste adallet iste feraset iste adam gibi adamlik

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Parayı nasıl aktardın karşıya ?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Riot games ile iletişime geç hesabın kullanıcı adını vs hakkında detaylı bilgi ver, durumu anlat en azından hesap banlanabilir.

Can...

80+ Platinum
Riot games ile iletişime geç hesabın kullanıcı adını vs hakkında detaylı bilgi ver, durumu anlat en azından hesap banlanabilir.
Yani en mantıklısı giderken onuda yaksın en azından başkasını dolandiramaz

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Top Bottom