Cemay Gül
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
selamlar forum sonunda buda basıma geldi ve muhtemel suphelı olarak gordugum daha dun tanıstıgım kendı hesabını boostlatmıs ve yucelık hesapta gold sevıyesnde oynayan bir ucube ile mac atmıstık arkadasın kendisi fazlasıyla samimiydi sonra ansızın bu sabah hesabıma giris yapamadıgımı farkettim bu sorunu daha 2 gun oncede yasamıstım ancak sanırsam hesabı calmaya calısan arkadas her kimse o gun calamamıs ben sifremi son anda degistirmisim falan, bugun ise hesabımın nickinin degistigini , aynı hesabıma baglı olan mailimi google hesabı olarak kullanarak olusturdugum 2. rıot hesabımıda ana hesabımdan arkadaslıgını cıkarttıgını farkettim , Allah ' tan duoma instagramdan ulastım ve hesabımın isminin degisip calındıgını o sekilde ogrendim, simdi rıot destege bilet gonderdim onun cevabının gelmesini bekliyorum bu esnada yapabilecegim extra baska ne var? Hesap biraz yeni olsada yinede uzerine 1000 tl falan dokmustum ve golda kadarda cıkarmıstım , hesabımın ayrıca telefon dogrulamasıda aktifti burdan sonra bosluga dusmek istemiyorum, rıot sizce bana ne kadar yardımcı olabilir ayrıca hesabımı olurda birsekilde geri alabilirsem birdaha calınmaması icin ne yapabilirim?