Valorant hesabım calındı

Reaksiyon skoru
4
selamlar forum sonunda buda basıma geldi ve muhtemel suphelı olarak gordugum daha dun tanıstıgım kendı hesabını boostlatmıs ve yucelık hesapta gold sevıyesnde oynayan bir ucube ile mac atmıstık arkadasın kendisi fazlasıyla samimiydi sonra ansızın bu sabah hesabıma giris yapamadıgımı farkettim bu sorunu daha 2 gun oncede yasamıstım ancak sanırsam hesabı calmaya calısan arkadas her kimse o gun calamamıs ben sifremi son anda degistirmisim falan, bugun ise hesabımın nickinin degistigini , aynı hesabıma baglı olan mailimi google hesabı olarak kullanarak olusturdugum 2. rıot hesabımıda ana hesabımdan arkadaslıgını cıkarttıgını farkettim , Allah ' tan duoma instagramdan ulastım ve hesabımın isminin degisip calındıgını o sekilde ogrendim, simdi rıot destege bilet gonderdim onun cevabının gelmesini bekliyorum bu esnada yapabilecegim extra baska ne var? Hesap biraz yeni olsada yinede uzerine 1000 tl falan dokmustum ve golda kadarda cıkarmıstım , hesabımın ayrıca telefon dogrulamasıda aktifti burdan sonra bosluga dusmek istemiyorum, rıot sizce bana ne kadar yardımcı olabilir ayrıca hesabımı olurda birsekilde geri alabilirsem birdaha calınmaması icin ne yapabilirim?:peeposad:

Sen hesap bilgilerini başkasına verdin mi

yok hayır tabikide vermedim , hesabımı bi ara sifre yonetıcısınden calmıs olabıleceklerını dusunmustum , normalde riot hesabıma webten giris yaparken sifre yoneticime kaydetmezdim ancak gecen 20 temmuzda kaydettim ve o gun rıot hesabımdan cıkıs yapıldı, yazıdada soylemıstım zaten saldırgan o gunde hesabımı calmaya calısmıs olabılır ancak sifremi o gun kolaylıkla degistirebilmistim ve bu sefer sifre yonetıcıme kaydetmemistim , yinede bugun hesabım calındı , sifre yoneticime eristiklerini dusunmustum ancak demekki oyle degılmıs oyundaki rıot id'im i kullanarak caldıklarını dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri