LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
valoskin.asia sitesinden skin alacaktım ve şifre falan verdim bu gece riot e-mail adresim değiştirildi ne yapmalıyım?
bu kadarda saf olmayın be. riotun sitesinden hesap kurtarmaya git ordan gerekli bilgileri doldur göndervaloskin.asia sitesinden skin alacaktım ve şifre falan verdim bu gece riot e-mail adresim değiştirildi ne yapmalıyım?
Hocam orda zaten bir bilgi göremedim e maile dair.bu kadarda saf olmayın be. riotun sitesinden hesap kurtarmaya git ordan gerekli bilgileri doldur gönder
sana mail atıyorlar bi süre sonraHocam orda zaten bir bilgi göremedim e maile dair.
hasapta skn falan varmıydıHocam orda zaten bir bilgi göremedim e maile dair.
isin uzucu kismi konuyu acan arkadas hala skini alabilecegini dusunuyor once bir hesabi alsinda skini sonra dusunurbu kadarda saf olmayın be. riotun sitesinden hesap kurtarmaya git ordan gerekli bilgileri doldur gönder
Nasıl bukadar saf oluyonuz allah için. Hangi skin sitesi hesabını istedi senden nerde gördün? Riotun kendi sitesi hariç hiçbiryere giriş yapma. Git ticket at kurtarabilirsinvaloskin.asia sitesinden skin alacaktım ve şifre falan verdim bu gece riot e-mail adresim değiştirildi ne yapmalıyım?
arkadaşa başarılarisin uzucu kismi konuyu acan arkadas hala skini alabilecegini dusunuyor once bir hesabi alsinda skini sonra dusunur
Ciddimisin? Nasıl inanırsın ya.valoskin.asia sitesinden skin alacaktım ve şifre falan verdim bu gece riot e-mail adresim değiştirildi ne yapmalıyım?
daha once caldirmadiysa riot yardimci olur fakat tekrarlanan birsey ise hesap ticaretinden yasaklaniyor diye biliyorum umarim yaptigi hata tek seferliktirarkadaşa başarılar