LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bea. O kadar düşünmedim.isin uzucu kismi konuyu acan arkadas hala skini alabilecegini dusunuyor once bir hesabi alsinda skini sonra dusunur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hesabı kurtardım zaten çok şükür. Sonuna kadar haklısınız ben baya gerçek sandım normalde inanmam böyle sitelere ancak baya yerde gördüm siteyi.Hala böyle saf arkadaşlarımız var fakat acı gerçek ortaya çıktı mı ardından bir bardak soğuk su içmelisin hesabı geri alabilirsin muhtemelen ama hesap bilgileri eksiksiz biliyor olman lazım ilk skin.ne aldım vp yi nereden aldın radyanit puanıyla ne aldın ne geliştirdin vb. Makbuz da istiyorlar ilk mail adresi arkadaş listenden eski arklarindan 5-10 tanesi nick ve permleriyle birlikte uğraş uğraş dur ortalama mail yoluyla iletişime geçiyorlar seninle soruları soruyorlar doğru yanıt verdikçe rahatlıyor durum ardından yeni mail adresi iletiyorsun hesabı üzerine geçiriyorlar. Ahiretlik sorularla dolu yaklaşık 10-20 soru çıkabilir karşına.(Kimisi sakladığı mı düşünüyor yada abarttigimi düşünüyor olabilir geçmişte 6 hesabımın 2 si ban yedi hesabı kurtarma talebi oluşturdum 1 ini kurtarıp Banı açtırdım LoL dahil örnek olarak tüm soruları ve yanıtları yedekledim.Ondan dolayı bilgim var.) 6 hesaba yetişemediğim için BP ve ranked ağırlıklı bedavaya yada ücret karşılığı oynatiyordum hesapları mı bir akıllı çaldı ve banlattı bazılarını.
Çoğu yerde görmüştüm siteyi ondan verdim hesabı kurtardım çok şükür.İyi olmus bi daha bilmediğin yerlere şifre vermemeyi öğrenirsin umarım
Hahaha ciddi olarak bende neden inandım bilmiyorum yani çoğu yerde gördüm bir de saat gece 02:55 gibi baya uykuluydum o sırada.Ciddimisin? Nasıl inanırsın ya.
Sağolun varolun hesabı kurtardım.arkadaşa başarılar