rank dia 1 216 levelskinsleri falan envanteri atsan daha iyi yardımcı olabilir lvl rank nedir?
yok ya ben onları beğenmiyordum almadım o yüzdennot arcane sherrif gibi tek seferlik gelen setleri aldıysanız değeri baya bi artabilir.
phantomları falan da atayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rank dia 1
yok ya ben onları beğenmiyordum almadım o yüzden
İtem satışta sat kesinlikle çok raadkonudan bağımsız olarak benim de benzeri hesap varda hocam. Nerde satmayı düşünüyorsunuz
Kesinlikle yönelme dolandırıp sitede hesabını öyle yerlerde sattığın için sana asla destek sağlamazvalla itemsatış ve gamesatışa kattım da dolandırıcı dolu imiş sürekli discorda yönlendirmeye çalışan arkadaşlar mesaj atıyor
Birde değersel olarak hesabın fiyatları hep çok ölüyor mesela 15k geçmişli hesabı arkadaş 10 a koydu anca 4 e verebildi kimse almıyoevalla itemsatış ve gamesatışa kattım da dolandırıcı dolu imiş sürekli discorda yönlendirmeye çalışan arkadaşlar mesaj atıyor
ya valla çok haklısınız da tek seferde atmadım bu paraları 5 yıllık bir süreç bir de şey var 1 yıl yurtdışında çalıştığım dönem euro olarak alım yaptım onun ile beraber21 k neye yatırdınız bilmiyorum ama ben hesap arıyor olsam alacak olsam 4-5 k dan fazla vermezdim asla bu hesaba ve hesap satın almak riskli insanlar çekiniyor.
evet bende bir an önce elimden çıkarmak için oradaki satıcı arkadaşlara sordum en fazla 6 teklif eden olduKesinlikle yönelme dolandırıp sitede hesabını öyle yerlerde sattığın için sana asla destek sağlamaz
Birde değersel olarak hesabın fiyatları hep çok ölüyor mesela 15k geçmişli hesabı arkadaş 10 a koydu anca 4 e verebildi kimse almıyoe