Valorant hesabımın ederi nedir

alikasim

80+
Reaksiyon skoru
5
21500 tl yatırma geçmişli hesabım var kapalı betadan beri oynuyorum
bu hesabın ederi nedir

yatırmadan çok hesaptaki eşyalar önemli hesap ssi eklersen yardımcı olurlar

Neye göre yorum yapalım?

skinsleri falan envanteri atsan daha iyi yardımcı olabilir lvl rank nedir?

not arcane sherrif gibi tek seferlik gelen setleri aldıysanız değeri baya bi artabilir.

phantomları falan da atayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

skinsleri falan envanteri atsan daha iyi yardımcı olabilir lvl rank nedir?
rank dia 1 216 level

not arcane sherrif gibi tek seferlik gelen setleri aldıysanız değeri baya bi artabilir.
yok ya ben onları beğenmiyordum almadım o yüzden

Ekler

• valo.webp
    valo.webp
    123.3 KB · Hit: 38
  • valo2.webp
    valo2.webp
    101.3 KB · Hit: 41
  • valo3.webp
    valo3.webp
    63.7 KB · Hit: 38
  • valo4.webp
    valo4.webp
    110.1 KB · Hit: 35
konudan bağımsız olarak benim de benzeri hesap varda hocam. Nerde satmayı düşünüyorsunuz
phantomları falan da atayım mı

rank dia 1

yok ya ben onları beğenmiyordum almadım o yüzden

valla itemsatış ve gamesatışa kattım da dolandırıcı dolu imiş sürekli discorda yönlendirmeye çalışan arkadaşlar mesaj atıyor
Kesinlikle yönelme dolandırıp sitede hesabını öyle yerlerde sattığın için sana asla destek sağlamaz

valla itemsatış ve gamesatışa kattım da dolandırıcı dolu imiş sürekli discorda yönlendirmeye çalışan arkadaşlar mesaj atıyor
Birde değersel olarak hesabın fiyatları hep çok ölüyor mesela 15k geçmişli hesabı arkadaş 10 a koydu anca 4 e verebildi kimse almıyoe

21 k neye yatırdınız bilmiyorum ama ben hesap arıyor olsam alacak olsam 4-5 k dan fazla vermezdim asla bu hesaba ve hesap satın almak riskli insanlar çekiniyor.

21 k neye yatırdınız bilmiyorum ama ben hesap arıyor olsam alacak olsam 4-5 k dan fazla vermezdim asla bu hesaba ve hesap satın almak riskli insanlar çekiniyor.
ya valla çok haklısınız da tek seferde atmadım bu paraları 5 yıllık bir süreç bir de şey var 1 yıl yurtdışında çalıştığım dönem euro olarak alım yaptım onun ile beraber

Kesinlikle yönelme dolandırıp sitede hesabını öyle yerlerde sattığın için sana asla destek sağlamaz

Birde değersel olarak hesabın fiyatları hep çok ölüyor mesela 15k geçmişli hesabı arkadaş 10 a koydu anca 4 e verebildi kimse almıyoe
evet bende bir an önce elimden çıkarmak için oradaki satıcı arkadaşlara sordum en fazla 6 teklif eden oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,428
Üyeler
188,935
Son üye
raen1911
Geri