Neler Yeni

Yardım Valorant hesabında skin olup olmadığını internetten görebilir miyim ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,685
Soru garip gelebilir, bilmediğim hesaplara giriş yapacağım. Yanlışım yoksa hesap banlı ise giriş yapılan diğer cihazlar da kara listeye alınıyor.
Bu yüzden internet üzerinden hesaplara giriş yapıp skin var mı yok mu kontrol etmek istiyorum, böyle bir şey mümkün mü ?
Ayrıca hesapların ban durumunu da internetten kontrol edebilir miyim ?
@alpolojix hocam siz belki bilirsiniz çok haşır neşirsiniz Valorant'la. :D

Bildiğim kadarıyla ki başka bir durum olduğunu düşünmüyorum. Skinleri yanlızca oyuna girerek görebilirsin. Eğer hesap alacaksan ve ya bilmediğin hesapları kontrol edeceksen internet kafeden yapabilirsin bu işi.

Bildiğim kadarıyla ki başka bir durum olduğunu düşünmüyorum. Skinleri yanlızca oyuna girerek görebilirsin. Eğer hesap alacaksan ve ya bilmediğin hesapları kontrol edeceksen internet kafeden yapabilirsin bu işi.
Hocam internet kafeye gitmeye üşeniyorum daha pratik bir çözüm olsa iyi olurdu. En kötü hesaplara giriliyor mu diye internetten sadece giriş yapsam sıkıntı olur mu ban açısından ?

Hocam internet kafeye gitmeye üşeniyorum daha pratik bir çözüm olsa iyi olurdu. En kötü hesaplara giriliyor mu diye internetten sadece giriş yapsam sıkıntı olur mu ban açısından ?
Deneyebilirsin ama banlı bir hesaba girince ban yer misin onu bilemem 🤷🏻‍♂️

İnternetten skinlere bakamazsın ama hesapta ne kadarlık VP alınmış, ne kadarlık harcama yapılmış görebilirsin.

Soru garip gelebilir, bilmediğim hesaplara giriş yapacağım. Yanlışım yoksa hesap banlı ise giriş yapılan diğer cihazlar da kara listeye alınıyor.
Bu yüzden internet üzerinden hesaplara giriş yapıp skin var mı yok mu kontrol etmek istiyorum, böyle bir şey mümkün mü ?
Ayrıca hesapların ban durumunu da internetten kontrol edebilir miyim ?
@alpolojix hocam siz belki bilirsiniz çok haşır neşirsiniz Valorant'la. :D
Bunun için API var ancak API'nın kullanılabileceği bir site yok.
Daha önce API sayesinde skin randomizer yapıp yeni bir maça girdiğinde örn. Vandal'a otomatik olarak Ejder değil de Yağmacı takan bir sistem yapanı gördüm.

Daha önce API sayesinde skin randomizer yapıp yeni bir maça girdiğinde örn. Vandal'a otomatik olarak Ejder değil de Yağmacı takan bir sistem yapanı gördüm.
Ya bende hesap listesi var hesapların içini kontrol etmek için demiştim de ban riski şu an korkutuyor.

VDS ile deneyebilirsin fikrimce.

O ne oluyor hocam ?
VDS (Virtual Dedicated Server) yani Sanal Atanmış Sunucu, kullanıcılara web uygulamaları oluşturmak, dağıtmak ve barındırmak için yönetilen ancak dedike edilmiş bir sunucu kiralama olanağı sağlayan sanal bir makinedir.

nasıl yani? bu loldeki skin hilesi gibi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,442
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri